Mig.le parašė:
Viskas ok![]()
Ačiū🤗
Mig.le parašė:
Viskas ok![]()
Ačiū🤗
_Aušra parašė:
Ne jūs viena tokia mano panaši situacija kas liečia intimų gyvenimą...o man retkarčiais buna toks dūrimas kaip jūs sakot toj skylutėj ar kaip tvinkčiojimas...bet ka…
Siek tuek apsidziaugiau, kas ne viena as tokia. Ne celibate, bet netoli to.😂
Requem parašė:
O ka ten jus su tuo pirstu nusprendziat? As ikisau siandien irgi, nu tai kazinau ta burbulas kazkoks mesos. Nu matyt gimda.ka zinau. Nieko nesupratau
Tai , jei ten būtų skylė tame burbule,tai gimdos kaklelis atsidarinėja ir pagal tai sprendžia, kiek, juk irgi pirštu ir matuoja ir per gimdymą, kaip praneša,kiek atsidaręs . Manau, jums mažylis spaudžia, spurda. Man irgi yra tempimas makšties. Ypač po sunkios dienos .nenešiojate diržo dar? Aš vis dar nenusipirkau.
Requem parašė:
Prajuokinot 😅
Man visa gyvenima buvo ant kojos vena didele isokus,dabar aplink ja isryskejo kapiliarai,bet manau,kad isnyks pagimdzius,nes ant veido irgi matosi is arciau paziurejus, kita vertus juk daugeja kraujo pas nesciaja. O del myliuko, nelabai patogu, plius buna sona diegia, tai ka as zinau🙈😂
Koksiuke parašė:
Gal kuriai išryškėjo venos ir kojos tapo skausmingos? Ar dėvite kompresines kojines?
Pas mane sita problema jau nuo kokios 12 sav. Bet siaip giminej yra genetinis polinkis, tai ir pasireiske🤷♀️
Beatrissss parašė:
Ar galvojate isigyti atspenius, o gal kurios naudojo?
As turiu nuo pirmosios mergaites, VGN rekomendavo Medela anspenius nusipirkti, nes buvo poreikis, bet paskui kai apgyjo speneliai ju jau nebereikejo🙂 o ar ju dabar reikes tai klausimas klausimas, bus matyt😁
Requem parašė:
Nuo 10 sav celibate, nors kartais ir noretuai bet labai labai retai.
Su pirmagime labai norejo ir buvo puiku, o dbr ne...
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai