ievauoga parašė:
Buvo buvo, raiščiai čia. Man vaistas nr 1 tai tik magnis ir poilsis ⚘
Aciu labai 😉 tikiuosi kad tik tai..
ievauoga parašė:
Buvo buvo, raiščiai čia. Man vaistas nr 1 tai tik magnis ir poilsis ⚘
Aciu labai 😉 tikiuosi kad tik tai..
Joana86 parašė:
Aš kaip tik už naujoves, kaip tik matau pliusus jei tėvui būtų privalomos vaiko priežiūros atostogostaip pat kaip pvz darželyje įprasta aukletojos o mes turėjom…
As nesakau,kad tetis nesusitvarkys su vaiku. As del to,kad nori sutrumpinti atostogas ir ismokas keisti🤨 dabar nera tokios dideles ismokos,o jai sumazins isvis ne kazka.
Kanele parašė:
Nu ką, surprise surprise
https://www.tv3.lt/m/naujiena/verslas/1048646/planuoja-keisti-vaiko-prieziuros-ato…
Aha, mačiau ir aš šį straipsnį. Labai užkliuvo tai, kad visur minima kiek procentų bus mokama nuo atlyginimo, o apie tai, kad yra užmestos lubos toms išmokoms tai nė žodžio... 🙄 Ir dar mažins išmokas, kas rinksis ilgesnes atostogas... Šeimos narių skaičius padidėja, išlaidos padidėja, o pajamos mažinamos 🤷♀️
Labai liudna, kad mažina vaiko priežiūros atostogų laiką. 18 mėn vaikas tikrai per mažas darželiui. Man visada skaudedavo širdį, kai matydavau, kaip UK palikdavo 9 mėn maziukus ir eidavo į darbą. Tai visada sakiau, kad mūsų sistema puiki. Bet manau, kad su laiku eisim prie ES atostogų vidurkio... Nes finansiskait valstybei neapsimoka. O labai gaila, kad vaiko emocinis pasaulis nustumiamas kažkur toli. Pagalvojus, bedarbiai gauna 9 men pasalpa, gali nedirbti sau, bet ne, davai palieskim vaikus
Pusseserė gyvena Ispanijoje ir turi du vaikučius, ten motinystės atostogos 4 mėn, ji džiaugiasi, nes vaikai nuo mažens pradėjo į lopšelius eiti ir jiems streso žymiai mažiau buvo nei vedat vyresnio amžiaus vaikus. Bet manau Lt tikrai nėra pasiruošus mažinti motinystės atostogas, nes nėra sutvarkyta sistema dėl lopšeliu , kažkaip mūsų valstybė nuo kito galo pradeda😩net vietos į darželius nėra pakankamai, ką kalbėti apie lopšelius 🙄
waily parašė:
Nuo 2019 m perskaiciavo atlyginimus. Dabar 'popieriuje' gaunate daugiau,nes matote ir darbdavio mokescius, tai nuo popierinio 77 proc lygu 100 proc atlygimo i ranka…
waily, ačiū jums labai!
Dabar viskas aišku
Kamilė Lat parašė:
Sveikos ! sian buvau gliukozes tyrime.
butinai paimkite puse citrinos, ja leis isispausti i gerima.tikrai labai pagerina …
Aš ir šiandien buvau, visai skaniai sugeriau. Atsinesiau visa citrina, ja ir visa ispaude. Tik tas kraujo emimas is venos🤦♀️ Man dar trečias kartas laukia už pusvalndžio, jau po antro skaudejo🙁
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai