Agnė_LTU parašė:
Aciu. Šiaip maniskis nevaziavo kartu, bet leidzia vyra ir i gimdyma, ir likti po to jei pageidaujadel personalo esu 100% patenkinta, visi malonus ir viska supra…
Aciu uz atsakyma
idomu kaip nuo pirmadienio bus, kai karantina ives
Agnė_LTU parašė:
Aciu. Šiaip maniskis nevaziavo kartu, bet leidzia vyra ir i gimdyma, ir likti po to jei pageidaujadel personalo esu 100% patenkinta, visi malonus ir viska supra…
Aciu uz atsakyma
idomu kaip nuo pirmadienio bus, kai karantina ives
AmriK parašė:
Ačiū jums labai! Tikrai pamotyvavote. Šiandien neišleido vien dėl žindymo. Liepė nusitraukt po 20ml ir maitint 8 kartus paroj. Kątik nusitraukiau pirmą taurelę, ba…
Super 🤗 Tikrai nebijokit mišinuko, nėra tai joks nuodas, tai maistas mažyliui ir po jo laisvai galėsite žindyti pati 🙂 Svarbiausia, kad mažylis gautų pavalgyti 🤗
Halkaas parašė:
Aciu uz atsakymaidomu kaip nuo pirmadienio bus, kai karantina ives
![]()
Įveda karantiną? Visoje šalyje ar tik kažkurioje apylinkėje? 🙂
slynute parašė:
oho...taip ilgai leidzia nesiot?? 41+3... nieko sau...
As gimdziau 41+3 abu vaikus, niekas neskubejo iki 42 sav ju traukt😁
Agnė_LTU parašė:
Nes ir taip veikla sustojo, o nuo epiduro dar labiau stoja 🙈 tai buciau jauciu ant operacinio stalo atsidurus 🙈
O man kai padare epidura tai kaip tik per pora val 10 cm pasiekie, o iki tol 11val kankinausi, ir tebuvo 4 cm😁 gal kiekvienai skirtingai🙂
Kisulita parašė:
Įveda karantiną? Visoje šalyje ar tik kažkurioje apylinkėje? 🙂
Buvo paskelbta vakar, dabar tiksliai nepasakysiu butent visu vietu. Ten tu 12 miesteliu mazesniu ir dar atnaujino, kad vilniaus, kauno raj., vilniaus,kauno miestai, trakai, daugiau nebepamenu 🤔 tai ir svarstau ar pakeis tvarka del vyru ar tikiuosi ne 🤞🤞🤞 tiek viskas ant dienu kabo, butu nerealiai gaila..
Murmara parašė:
Jai viskas gerai, net iki 42 leidzia.
na bet jei vis tiek laukia skatinimas tai kam taip kankint ..kad sunkiau gimdyt butu ir vaikas stambesnis butu... 😥😥
Halkaas parašė:
Buvo paskelbta vakar, dabar tiksliai nepasakysiu butent visu vietu. Ten tu 12 miesteliu mazesniu ir dar atnaujino, kad vilniaus, kauno raj., vilniaus,kauno miestai,…
as tai jau susitaikiau kad viena busiu... svarbu kad viskas gerai butu ir ligoninei ilgai nelaikytu..
slynute parašė:
na bet jei vis tiek laukia skatinimas tai kam taip kankint ..kad sunkiau gimdyt butu ir vaikas stambesnis butu... 😥😥
Man su pirmu irgi skatino, puikiai jauciasi, daktare irgi sake galesi vaiksciuot iki 42, bet dave siuntima i santariskes 41sav.,atvaziavau,padare echo, sako didelis, 4.500,ir ta pacia diena skatino,irgi nesuprantu kam tiek leist, jai neprasideda niekas,per 2 savaites pernesiojimu, tikrai puse kilo gi priaugs
Kisulita parašė:
O man su žindymu kitos problemos, vėl organizmas prigamino tiek pieno, kad galėsiu pusę kvartalo kudikių maitinti - kietos, skausmingos... Reikės labai prisižiūrėti…
Kaži per kiek laiko praeina jautrumas? Nes mano ir tas rudas laukelis labai jautrus 😬 kai reik paduoti krūtį, tai net karštis išmuša mane 🙉
slynute parašė:
as tai jau susitaikiau kad viena busiu... svarbu kad viskas gerai butu ir ligoninei ilgai nelaikytu..
Dar siandien ir rytoju turim, gal dar spesim su vyrais
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai