Greta B. parašė:
As buvau pas gine 37 sav. Prasidejus, kadangi dare echo, tai ir kakleli patikrino, jau cia antras kartas buvo kaip tikrina🤔 eisiu dabar kai prasides 39 sav. Tai jau…
Baigsis veidrodzio sindromas 😂
Greta B. parašė:
As buvau pas gine 37 sav. Prasidejus, kadangi dare echo, tai ir kakleli patikrino, jau cia antras kartas buvo kaip tikrina🤔 eisiu dabar kai prasides 39 sav. Tai jau…
Baigsis veidrodzio sindromas 😂
Turiu klausimą, kur planuojate gimdyti ir kodėl renkatės tuos gimdymo namus?
Kažkaip buvau nusiteikus gimdyti AGN, bet žiūriu merginos vis kalba apie VGN arba Santaras. Kilo klausimas, kodėl niekas nė nekalba apie antakalnį, ar turite nemalonios patirties, ar sprendimą lemia kokios kitos priežastys?🤔⚘
Laimushke parašė:
Kažkaip buvau nusiteikus gimdyti AGN, bet žiūriu merginos vis kalba apie VGN arba …
As planuoju Antakalnyje. Galvojau apie Santariskes, bet netraukia manes ten kiek komentaru paskaitau, su pirmaja buvau apsisprendusi i santarus, bet turejau nemalonios patirties per apsilankymus priimamajam ir nusprendziau i Antakalni. Na ir nesigailejau, viskas normaliai, buvo planuotas CP, neturiu nusiskundimu kazkokiu. Tai ir si karta galvoju ten. Apie VGN is tiesu net nesidomejau, kazkaip ir su pirma ir dabar tarp dvieju rinkausi. 🙄
juratinka1 parašė:
Tai va aš galvojau tik aš taip darau 😂🙉 labai nepatinka man taip, bet ką dabar reikia pakentėti 😀😀
Mano tai jau ranka "atkalus", taip pat nusivarau pati, ir ne ka blogiau, nei kad be pilvo😂
Laimushke parašė:
Kažkaip buvau nusiteikus gimdyti AGN, bet žiūriu merginos vis kalba apie VGN arba …
As planuoju VGN, maloni patirtis nuo pirmojo gimdymo🙂 is mano artimuju rato daug kas gimde AGN tai nieko blogo nesake taip pat 😊
Laimushke parašė:
Aš Antakalnio nesvarsčiau su pirmuoju vaikeliu dėl to, kad daug buvau girdėjus jog ten visai neskatina žindymo krūtimi, o kaip pirmakartei ir norinčiai žindyti man buvo labai svarbu gauti reikiamus patarimus esant reikalui. Tai dėl to rinkausi VGN. O su šiuo nėštumu net kitų alternatyvų nesvarsčiau, nes gulėjau ir patologiniame, ir pogimdyviniame ir aišku pačiame gimdyme tai visur personalas superinis buvo, todėl kažkaip net nebuvo svarstymų, kur ir antrą gimdyt 🙂
Saulute@ parašė:
Merginos kam neseniai echo dare? Gal irase galvytes apimti? Mano lelytes jau yra 37cm,susimasciau cia didele ar normali galvyte.
Man šiandien darė echoskopiją, galvytės apimtis 31,9. Vyrukas prie smulkesnių bus
Margaritata parašė:
Aš Antakalnio nesvarsčiau su pirmuoju vaikeliu dėl to, kad daug buvau girdėjus jog ten visai neskatina žindymo krūtimi, o kaip pirmakartei ir norinčiai žindyti man …
Na del zindymo gal ir tiesa. As kadangi turejau Cp, tai ten neleidzia keltis visa para po to, todel visa ta para vaikas galima sakyt buvo atskirai, buvo atnese gal pora kartu pamaitint, o nakti net nenese, kiek supratau dave misinio net neatsiklause, o as ir tada kaip pirmakarte atrodo nieko nezinau, cia taip reikia. Dabar jau nenoreciau, kad vaikas butu taip atskirtas ir cp atveju (jeigu prireiktu) planuojam, kad vyras pasiliktu pirmai parai jei bus galimybe, arba bent jau reikalauciau kad nestu maitint 🤔
Mes irgi taip galvojame, jei tektų neplanuotas CP, tai bandytume imti privačią palatą ir vyras liktų.
Bet šiaip neturite nusiskundimų dėl paties gimdymo proceso (personalas stebi kaip ir reikia) ir priežiūros (vaikiukas apžiūrimas, atliekami reikiami tyrimai, sveikatos būklės įvertinimas)?
P. S. Ačiū visoms atsakiusioms!!🤗💋⚘
Laimushke parašė:
Renkamasi dazniausia arba pgl atsiliepimus arba pgl patirti. Girdejau neblogu atsiliepimu apie antakalni, labai norejau vgn,bet nzn kas uzplauke ir sakau vyrui vaziuojam i antakalni 🤐 tai buvo labai blogas mano sprendimas,nes mano asmenine patirtis ne kokia. Gydytojas, kuris prieme gimdyma chamas, akuseres pasitaike irgi ne kokios, pagimdzius vaika gavau tik jau aprengta ir po visu proceduru ( siuvo mane), apie zindyma isvis nedraugiska tam ligonine, pagalbos nulis,nors ejau prasiau, tik nu wa,nesigauna,matyt nieko nebus - labai pozityviai nuteikiantys tokie zodziai
mums buvo gelta,tai gulejo po lempa ir be mano zinios gavo tiek ciulptuka, tiek buteliuka, nes su taurele jos nezais, ypac nakti, kas 'labai' padejo tolesniame zindymo kelyje, vaiku gydytoja neonatologe kas karta vis reikia vaikui misinuko, misinuko, MISINUKO. Zdz,grizau namo kaip is kalejimo🤣 ir todel ten mano kojos daugiau nebus
jei butu gera patirtis,matyt rinkciausi vel juos,nes patogu,salia namai. O dabar bandysiu VGN
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai