dijaviko parašė:
Ar atsiunte kam nors ta video su mankstele? Mano zinute nusiusta FB neperskaitytagal kam atsiunte ir galetu man persiusti? As FB Diana Karun🙂
Ne, neatsiunte, žinutės neperskaitė taip pat
dijaviko parašė:
Ar atsiunte kam nors ta video su mankstele? Mano zinute nusiusta FB neperskaitytagal kam atsiunte ir galetu man persiusti? As FB Diana Karun🙂
Ne, neatsiunte, žinutės neperskaitė taip pat
Laimushke parašė:
Visoms siunčiu, nesirenku kam siųsti🤣 reiškia neatėjo man jūsų žinutė į messengerį, parašykite savo fb vardą ir atsiųsiu![]()
Giedre Banaitiene
Laimushke parašė:
Visoms siunčiu, nesirenku kam siųsti🤣 reiškia neatėjo man jūsų žinutė į messengerį, parašykite savo fb vardą ir atsiųsiu![]()
Toma Malijonienė 🤗
Mamyciuke123 parašė:
Aha tikrai dūmų kvapas baisus lauke, mes tai einam į pušyną, ten nėra bent 😀
Mes centre gyvenam. Čia gaunasi kaip loma, tai jaučiu iš aukštesnių rajonų ta tarša irgi sėda..
Laimushke parašė:
Sandra Bykova
Mamyciuke123 parašė:
Jei kam dar reikia galiu atsiųsti ☺️
Laimushke parašė:
Aš irgi norėčiau 😊 Justina Urbonavičiūtė, mūsų tokių daug ten, tai jei nepatingėsit su skrybėle mano pagr. nuotrauka
Laimushke parašė:
Rūta Steponaitienė, ačiū ! 🌺
Laimushke parašė:
Noriu ir aš 🤗 Erika Kukčikaitienė
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai