Kisulita parašė:
Kodėl po pastojimo dar sirgo? 🤔
susimaise Dominyka 🤗 turetu buti didesnis vaisius, negu mm, kad butu jos pasakytas variantas
Kisulita parašė:
Kodėl po pastojimo dar sirgo? 🤔
susimaise Dominyka 🤗 turetu buti didesnis vaisius, negu mm, kad butu jos pasakytas variantas
Kisulita parašė:
Turbūt, kad normalu, bet kai tokia situacija su virusu, tai matyt, kad būti tikriems, jog viskas gerai, atliks būtinus tyrimus 🙂
Neatliko tyrimų, tik pažiūrėjo gimda. Eco nedare, tad nežinau ar vystosi vaikutis gerai. Tik apreke mane, kad karantino metu atvaziavau. Alytaus liginines niekam nerekomenduoji, nes personalas labai nemandagiai prieme,tiek sesele, tiek pati ginekologė.
Pucci parašė:
Jo, aš pasvarsčiau apie variantą, jei tikrai vasario 9d. būtų nustatę 7 - ias savaites 🤔
pandos_pusseserė parašė:
Merginos, turiu klausimą toms, kurios geriate folio rūgštį (aš geriu Pregnacare), man gydytoja sakė gerti iki 12 savaitės. Ar jūs gersite/geriate kažką po to? :uns…
Kadangi daktare atsauke vizita ir nieko nekomentavo del geriamu vitaminu, tai gersiu. Foliu rugstis naudinga net ir ne nestumo metu, del to labai nesibaiminu. 👌
Labas visoms, ačiū kad priėmėt į savo gausų ir aktyvų būri, laukiam trečio mažiuko pagranduko, esu jau amžiuje, tai laukia ir visi genetiniai tyrimai ir dar žinių atnaujinimas, apie tai kas pasikeitė per pastaruosius aštuonis metus. Vaikutis planuotas lauktas, pusmeti gamintas, žinią parsivežiau iš Gruzijos, tad pati nėštumo pradžia aktyvi buvo, su maudynėmis ežere, slidinėjimu ir skraidymais parasparniais, dabar užtat rankinis stabdis užtrauktas namuose
pandos_pusseserė parašė:
Merginos, turiu klausimą toms, kurios geriate folio rūgštį (aš geriu Pregnacare), man gydytoja sakė gerti iki 12 savaitės. Ar jūs gersite/geriate kažką po to? :uns…
Man jau kai užvedė nėščiosios kortelę 9-ių savaičių rekomendavo elevit papildus ir nuo dabar iki baigiant maitinti kūdikį krūtimi 🙂
Ceiryte27 parašė:
Merginos turiu dar klausima, mano paskutiniu mm pirma diena sausio 21. Siandien man 8savaites ir kelios dienos kai buvau pas gine vasario 9d man buvo 7ta savaite. B…
O žinot tikslią ovuliacijos datą? Reguliarus ciklas?
Dominyqa parašė:
Man jau kai užvedė nėščiosios kortelę 9-ių savaičių rekomendavo elevit papildus ir nuo dabar iki baigiant maitinti kūdikį krūtimi 🙂
Aš girdėjau, kad nuo jų atsiranda polinkis į svorio augimą, nes man jas tik dėlto, kad neaugo svoris rekomendavo.
laurrutte parašė:
Aš girdėjau, kad nuo jų atsiranda polinkis į svorio augimą, nes man jas tik dėlto, kad neaugo svoris rekomendavo.
Nežinau, aš su gydytoja nesiginčyjau, nes ji juos rekomendavo kaip aiskiausios sudėties be paslėptų sudedamųjų dalių, geriu jau mėnesį ir tikrai nejaučiu polinkio svorio augimui, kaip tik apetitas sumažėjo 🙂
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai