Emke parašė:
Man irgi plysta galva. Uzmiegu su skaudancia, atsikeliu su skaudancia, stipriau, silpniau.
Pamenu su ankstesniais pilveliais kai naktimis su šaltu kompresus linguodavau iš skausmo atradau, kad mažas puodelis kavos stebuklus daro
Emke parašė:
Man irgi plysta galva. Uzmiegu su skaudancia, atsikeliu su skaudancia, stipriau, silpniau.
Pamenu su ankstesniais pilveliais kai naktimis su šaltu kompresus linguodavau iš skausmo atradau, kad mažas puodelis kavos stebuklus daro
helmi parašė:
Pamenu su ankstesniais pilveliais kai naktimis su šaltu kompresus linguodavau iš skausmo atradau, kad mažas puodelis kavos stebuklus daro![]()
As kas ryta leidZiu sau isherti puodeli kavos. Spaudimas mano puikus, is vis nei vemiu, nieko, tik vat ta galva..
Emke parašė:
As kas ryta leidZiu sau isherti puodeli kavos. Spaudimas mano puikus, is vis nei vemiu, nieko, tik vat ta galva..
O kurioj vietoj skauda? Gal dėl įtampos peciu/kaklo srityje? Nes didžioji dalis nuo to ir būna, pereina į sprandą, pakaušį ir apima visą galva
mirgame parašė:
Sveikos! Norejau paklaust, ar be folio rugsties dar naudojat kokius maisto papildus? Ar planuojat naudot? As kol kas tik folio rugsti ir Omega3. Bet galvoju, gal po…
Geriau foli iki 14 savaites pabaigos. Tada gine pasake kad jau nutraukti, pagal kraujo tyrimo rodiklius patare kolkas nieko nevartoti jokiu papildu, sako pailsek truputi ir po menesio ziuresim, galesi koki elevit pagerti
tai kolkas tik tam tikrus vaistus vartoju vaikelio gyvybei palaikyti ir viskas
tigra007 parašė:
As dariausi Romainiu seimos klinikoje pries paskelbiant karantina. Tai tuos atsakymus galesite parodyti Jusu nestuma priziurinciai gyd ir ji pakomentuos![]()
Oj aciu labai, man cia prie pat namu, net negalvojau kad jie daro 🙏🏻🙏🏻
mirgame parašė:
Sveikos! Norejau paklaust, ar be folio rugsties dar naudojat kokius maisto papildus? Ar planuojat naudot? As kol kas tik folio rugsti ir Omega3. Bet galvoju, gal po…
Aš geriu foli, vitamina D, žuvu taukus ir magni. Šituos pabaigsiu gal kokius bendrus vitaminus pirksiu, dar nežinau..
Foline rugstis ir magnis, jei reikia, jei jauciamas gimdos kietejimas. Visi like vitaminai padarys jums tik meskos paslauga, vaikutis bus alergiskas. Jei gaunam pakankamai ivairaus maisto, tai ir nereikia gerti vitaminu. Moters organizmas gamtos sukurtas gimdyti vaikus, tai jis jau prisitaikp. Nereikia perlenkti lazdos.
Agnė_LTU parašė:
Pradzioj nestumo sakiau blogai jaučiuosi, vis patasydavo, papykindavo.. Bet dabar kai 11+6 supratau ka reiskia bloga savijauta.. Pradejau vemt 5-6 kartus per diena …
Mane kai pykindavo as visada gerdavau sultini ir valgydavau sumustinius su fermentiniu suriu 😁
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai