Kanele parašė:
Man pries kelias dienas plese galva. Kadangi paracetamoli isvemiau tai malsinau taip: kava, salti kompresai ant galvos, lauke pavaiksciojau, ir vyras daug masazavo …
Yra taskas geras virs nosies tarp antakiu
Kanele parašė:
Man pries kelias dienas plese galva. Kadangi paracetamoli isvemiau tai malsinau taip: kava, salti kompresai ant galvos, lauke pavaiksciojau, ir vyras daug masazavo …
Yra taskas geras virs nosies tarp antakiu
Polaroidas parašė:
Būtent.
Čia ta kaina yra juokinga, pagalvojus kas galėtų būti. Išvis stebuklas, kad galime…
Aš irgi džiaugiuosi, kad yra prieinamas šis tyrimas. Ir patikimumas didelis. Labai džiaugiuosi, kad per karantiną yra klinikų, kurios galėjo padaryti nipt'ą, nes jau galvojau, kad liksiu be jo 😯
mirgame parašė:
Northway šiuos NIPT tyrimus daro per Medicina practica laboratorijà. Atsakymai atejo per 9 dienas
Uch, 9 dienos 😯 Tai kitą savaitę turbūt dar negausiu atsakymo 🤔 Su sūnum, kai dariausi Nipt tranquility, tai 3 dieną ryte jau buvau gavusi e-mail'ą su atsakymu, dabar sakė į Ameriką siųs, tai teks sukaupti kantrybę ir laukti 🙂
Ssssaulute parašė:
Ir as apie tai pagalvojau. Bet as nenumus man temperaturos ? Nes visa diena 36,7-36,9 ir plysta. O dar maza vaika turiu kuri ir duksta ir cypia ir tt. Tai isprotet …
Paracetamolį galima gerti, skambinau šeimos daktarei, tai pirmutinis vaistas neščiosioms
Kaip pykina... Ir visada į vakarą, prieš miegą 🙄
Ką valgote vakarais, kad nebūtų kaloringa, bet sotu? Bandžiau graikišką jogurtą su obuoliu, bet kokią 21 val. pavalgius, einant gult jau būnu alkana ir negaliu užmigti, jei užvalgau ko nors kaloringesnio ir sotesnio, skrandis stoja, pykina, vėl negaliu miegoti. Nerandu kas tiktų 🤷
Margarita8 parašė:
Aš ir Northway pas Žiobaką lankiausi, bet ryt vyksiu pas kitą ginekologę ten pat
Margarita8Gal galėsi parašyti, ką tau ginekologė patarė, kaip nutraukti jį😊
Kisulita parašė:
Kaip pykina... Ir visada į vakarą, prieš miegą 🙄
Ką valgote vakarais, kad nebūtų kaloringa, bet sotu? Bandžiau graikišką jogurtą su…
Kelios riekeles duonos su siek tiek sudytas sviestas ir kmynu arbata
Juratinka parašė:
Paracetamolį galima gerti, skambinau šeimos daktarei, tai pirmutinis vaistas neščiosioms
Man irgi plysta galva. Uzmiegu su skaudancia, atsikeliu su skaudancia, stipriau, silpniau.
Gydytoja sake kad galima paracetamoli 'bet jums jis nepades', po 12 sav galima ibumetino. Bet negeriau nei vieno neeii kito. Manau kad numalsins tam kartui. O kita diena gali buti vel tas pats, tai vel vaistus gerti. Kenciu kol pakenciamas skausmas, jau pradedu apsiprasti.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai