Airisė parašė:
Utrogestan 200 naudojau 3k dienoj, tai nutraukinejau taip: 3 dienas 2k dienoj, 3 dienas 1k dienoj. Ir viskas![]()
Man paskirta buvo tik 1k dienoj, bet ačiū už atsakymą😊
Airisė parašė:
Utrogestan 200 naudojau 3k dienoj, tai nutraukinejau taip: 3 dienas 2k dienoj, 3 dienas 1k dienoj. Ir viskas![]()
Vikute12 parašė:
Sveikos ☺️ Noriu paklausti ar tai normaliu kad aš nepriaugau svorio o numečiau 4kg 😳🥺?
Źinoma, kad normalu
ZRenata parašė:
Tada tikriausiai kuri laika reiktu vartoti kas antra diena, tada kas dvi dienas ir pan. Aisku cia gydytojo reiktu paklaust. 🤔
Maja11 parašė:
Aš buvau šiandien 13 sav. ultragarso tyrime, viskas liux. Klausiau gydytojo nuomonės ką mano apie papildomus genetinius tyrimus, sakė visiškai nemato tam reikalo, n…
As ir galvojau daug apie genetinius tyrimus,bet man daktaras pasake ta pati kaip ir jums😊
ZRenata parašė:
>
Aš ir Northway pas Žiobaką lankiausi, bet ryt vyksiu pas kitą ginekologę ten pat, čia mano irgi pirmas klausimas bus, nes naudojau Utrogestan 200mg kas vakarą
zivillliukass parašė:
As ir galvojau daug apie genetinius tyrimus,bet man daktaras pasake ta pati kaip ir jums😊
Mes vakar pasimatyme buvom 🥰 12+6
Tai genetinį gydytoja pasiūlė daryt tik tuo atveju, jei jai kas uzklius. Viskas 👍 Čia manau vienas iš dviejų, arba gydytojas pasako, jog reikia, arba pačiai mamytei labai neramu ir pasidarai, kad nebelystų visokios mintys viso nėštumo metu.
zivillliukass parašė:
O kiek jums metų jei ne paslaptis? ☺️
Evlnj parašė:
Ar daug cia esansiu darosi genetinius tyrimus papildomai, tik del saves? Nors echo viskas kiap ir ok buvo?
Aš dariausi tik dėl savęs. Man, aišku, 34 ir pirmas vaikas. Gavau atsakymus - ramu. Nugaros neskauda.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai