AneTaM parašė:
Paracetamoli berods galima
Ir as apie tai pagalvojau. Bet as nenumus man temperaturos ? Nes visa diena 36,7-36,9 ir plysta. O dar maza vaika turiu kuri ir duksta ir cypia ir tt. Tai isprotet galima 🥺🥺
AneTaM parašė:
Paracetamoli berods galima
Ir as apie tai pagalvojau. Bet as nenumus man temperaturos ? Nes visa diena 36,7-36,9 ir plysta. O dar maza vaika turiu kuri ir duksta ir cypia ir tt. Tai isprotet galima 🥺🥺
Ssssaulute parašė:
Ir as apie tai pagalvojau. Bet as nenumus man temperaturos ? Nes visa diena 36,7-36,9 ir plysta. O dar maza vaika turiu kuri ir duksta ir cypia ir tt. Tai isprotet …
Kiek zinau ilgai kentet galvos skausma negerai, kenkia sirdziai. Na juk nenumus iki 35
o gal spaudimas zemas?
mirgame parašė:
Northway šiuos NIPT tyrimus daro per Medicina practica laboratorijà. Atsakymai atejo per 9 dienas
O uzsiregistravus tyrimui greitai priema? Ar reikia laukti ?
Ssssaulute parašė:
Ir as apie tai pagalvojau. Bet as nenumus man temperaturos ? Nes visa diena 36,7-36,9 ir plysta. O dar maza vaika turiu kuri ir duksta ir cypia ir tt. Tai isprotet …
tikrai galite tabletę išgerti.
gali būti kad nukritęs spaudimas.
Sun. parašė:
O uzsiregistravus tyrimui greitai priema? Ar reikia laukti ?
Aš kai skambinausi, jau kitą dieną buvo vietų, bet rašiausi keliom dienom vėliau, nes tom dienom nusimatė šilti orai, tai vietų pasirinkimui yra nemažai 🙂
mururu parašė:
tikrai galite tabletę išgerti.
gali būti kad nukritęs spaudimas.
Neturiu kuo pamatuoti spaudimo;/ rytoj kaip tik vizitas pas ginekologe. Paklausiu siuo atveju. Dabar isgeriau paracatamolio. As dar nenustebciau,kad
Rytoj prades skaudeti protini danti.. nes man pries pastojant panasiai budavo ,kad skaudedavo kelias dienas galva,o kitoj dienoj belekaip 3 protinius skaudeti pradedavo. bet negaliu sikart vel tam nurasyti..
Su pirmu nestumu tokiu bedu neturejau, ir spaudimas geras visad buvo ir tt. Ziuresiu kaip tyt jausiuos ir ka ginekologe pasakys.❤️
Ssssaulute parašė:
Galite gerti paracetamolį, jis neturėtų veikti normalios temperatūros.
Kai yra karščiavimas, padidėja tam tikro fermento kiekis, o paracetamolis veikia slopindamas šį fermentą. Jeigu nėra to fermento padidėjimo, tai paracetamolis veikia kaip analgetikas, malšindamas skausmą 😊
zivillliukass parašė:
As ir galvojau daug apie genetinius tyrimus,bet man daktaras pasake ta pati kaip ir jums😊
Ilona Vil parašė:
Merginos, o kur jus daretes nipta? Gal yra kaunieciu cia? As maciau kad Antejos laboratorija daro, bet manau jie tik atsius paskui rezultata be jokio paaiskinimo, v…
As dariausi Romainiu seimos klinikoje pries paskelbiant karantina. Tai tuos atsakymus galesite parodyti Jusu nestuma priziurinciai gyd ir ji pakomentuos
Man pries kelias dienas plese galva. Kadangi paracetamoli isvemiau tai malsinau taip: kava, salti kompresai ant galvos, lauke pavaiksciojau, ir vyras daug masazavo ausis ir spranda. Tikrai padejo. Tada gyd dar pasiule kartais magnio pagerti tirpaus kkai buna galva sunki
Kanele parašė:
Man pries kelias dienas plese galva. Kadangi paracetamoli isvemiau tai malsinau taip: kava, salti kompresai ant galvos, lauke pavaiksciojau, ir vyras daug masazavo …
Man kai galva plyso, tai isgeriau neocitramono, pasikaiciau, kad galima. Mano buna zemas spaudimas, ir pulsas rytais aukstas
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai