purle parašė:
Mano pappa dvigubai didesnis, nei norma, o laisvas hcg 3,5 karto dodesnis. Pasidariau nipt tyrimą, laukiu atsakymų. Rizika DS mano atveju 1:259
Daretes del amziaus rizikos?
purle parašė:
Mano pappa dvigubai didesnis, nei norma, o laisvas hcg 3,5 karto dodesnis. Pasidariau nipt tyrimą, laukiu atsakymų. Rizika DS mano atveju 1:259
Beatrissss parašė:
Man 32 metai. Prisca ir su pirmagime dariau. Dabar jau niptą, nes žymiai vyresnė
Nu bliamba siryt atsikeliau nuejau i tualeta ir valantis popieriumi ziuriu kraujas🤦🏻♀️ Ir dar taip ne tai kad tik patepliojo bet nemazai visai.. blemba kaip neramu. Dabar kaip ir nieko.., skambinau savo gydytojai sake nebaziuot niekur, nes antradieni echoskopas ir tyrimai, sake laukt.., aisku as visai i ta priimamaji nenoriu vaziuot ir laukti ten tarp serganciuju..
Bet taip neramu negaliu 😢
Labuka 🤰❤️ Gal kuri susidure su vadinama "nestukiu sloga"?? Nu zinokit kaip man atsibodo 👀🥺jau apie pora men sitaip.. elergiju niekam neturiu. Bet va vis nosis varva, tai uzsikemsa, ipac pries miega.. namus vedinu kd gryno oro butu. Oro drekintuva jungiu pastoviai , ir vistiek.. gal galima kazkaip ta sloga gydyti? Gal kokiu preparatu yra kuris palengvintu? Su pirmu nestumu tik savaite truko tai. O dabar kazkoks kosmaras 🤷♀️
Ilona Vil parašė:
Nu bliamba siryt atsikeliau nuejau i tualeta ir valantis popieriumi ziuriu kraujas🤦🏻♀️ Ir dar taip ne tai kad tik patepliojo bet nemazai visai.. blemba kaip neramu…
As jusu vietoj skambinciausi i kokia privacia klinika kad priimtu siandien .. tykiuosi viskas bus gerai ❤️❤️‼️
Ilona Vil parašė:
Nu bliamba siryt atsikeliau nuejau i tualeta ir valantis popieriumi ziuriu kraujas🤦🏻♀️ Ir dar taip ne tai kad tik patepliojo bet nemazai visai.. blemba kaip neramu…
Tikrai nelaukit. Tegu nejuokauja iki antradienio... Vaziuokit į priimamaji. O tada dar pakartotinai nueisite pas ją į skana. Bent jau aš taip daryčiau.
Ilona Vil parašė:
Man ir buvo daug vieną dieną, tikrai daug. Po poros dienų padarė echo, viskas ok, net sako nematau iš kur galėtų būti tas kraujas. Nes nei placenta atšokus, nei kažkokios žaizdelės ar dar kas. Su pirmu ir dažnai kraujuodavau.
Sun1 parašė:
Man ir buvo daug vieną dieną, tikrai daug. Po poros dienų padarė echo, viskas ok, net sako nematau iš kur galėtų būti tas kraujas. Nes nei placenta atšokus, nei kaž…
Čia dar nuo žmogaus priklauso. Aš su pirmu irgi daznai kraujuodavau, bet kiekvieną kartą vaziuodavau pas gydytoją, arba savo, arba jei nedirbdavo, tai į priimamaji. Ir gulde ne kartą. Bet jei šviežias kraujas, netamsus, tai sakyčiau reikia pasirodyt. Jei tamsus, tai jau senas valosi.
Laureen parašė:
Čia dar nuo žmogaus priklauso. Aš su pirmu irgi daznai kraujuodavau, bet kiekvieną kartą vaziuodavau pas gydytoją, arba savo, arba jei nedirbdavo, tai į priimamaji.…
Taip, kiekviena situacija skirtinga 😊
Ssssaulute parašė:
Labuka 🤰❤️ Gal kuri susidure su vadinama "nestukiu sloga"?? Nu zinokit kaip man atsibodo 👀🥺jau apie pora men sitaip.. elergiju niekam neturiu. Bet va vis nosis varv…
Mane irgi nervina, kaip prasidėjo taip ir nesiliauja nuo pradžių, esu girdejus, kad praeina tik po gimdymo kai kurioms
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai