Kisulita parašė:
O kaip paracetamolis, kažkiek veikia skausmą ar nelabai padeda? 🙁
Ne padeda, uzmiegu tada ne skauda.
Kisulita parašė:
O kaip paracetamolis, kažkiek veikia skausmą ar nelabai padeda? 🙁
Ne padeda, uzmiegu tada ne skauda.
waiwa1401 parašė:
Aš jau užsiregistravau. Šia savaite skambinau, kitos savaites galui užrašė. Tai sakyčiau nesunku🤷♀️
O jums ne per anksti daryti echo? Nes kitą sav bus tik 17 sav su keliom dienom 🤔 Manęs neregistravo, sakė kitą sav tik skambinti
Saulute@ parašė:
Merginos,o kaip jus jegu turit? Praejo tie pirmo trimestro pozymiai(mieguistumas,nuovargis,pykinimas?
Nepraeina dar iki siol... atrodo atsibundu tokia zvali ir energinga, o poto viens du ir nusesta batareikos😀 atrodo tiek daug visko pasisarysiu, bet siek tiek pasisukus po namus nebelieka jegu🤷♀️
Miegapele parašė:
Ačiū už info. Ar reikia gauti siuntimą iš savo šeimos gydytojo?
Taip, būtina. Iš šeimos gydytojo arba prižiūrinčio ginekologo.
Kisulita parašė:
Ne viena, aš irgi nuolat prisirengusi nors namie šilta, 23-24, vyras trumpom rankovėm, vaikas irgi plonai aprengtas basas laksto, o aš su storu džemperiu kuris pūke…
Man tai kazkaip pirma trimestra buvo ziaaaaauriai salta. Visi stebejos, nes siaip as ta, kuriai visada labai karsta 😂🙈 bet dabar jau kaip ir susireguliavo viskas 😁 pradedu atsilt
Labas rytas. Mane antram echoskopui, kuri Lietuvoj daro 18-20 sav., gine užrašė 22 sav. Kaži ar čia normalu 🤨 vakar buvau apžiūroj, tai klausiau dėl judesiu, nes biski pergyvenu, kd jų nlb jaučiu, tai sakė dar anksti pergyventi. Tai nuramino, ir aplamai grįžau tokia apsiraminus, kd net pirma pirkinį padariau :)))
striksiuke parašė:
Labas rytas. Mane antram echoskopui, kuri Lietuvoj daro 18-20 sav., gine užrašė 22 sav. Kaži ar čia normalu 🤨 vakar buvau apžiūroj, tai klausiau dėl judesiu, nes bi…
Nu šiaip per vėlu. Tam ir yra savaitės nurodytos, nes paskui jau netikslinga daryti kai kurių organų matavimus. O jei ir neduok d., Būtų kas blogai ir negerai,tai jau ir nieko pakeisti nebūtų galima.
mururu parašė:
Nu šiaip per vėlu. Tam ir yra savaitės nurodytos, nes paskui jau netikslinga daryti kai kurių organų matavimus. O jei ir neduok d., Būtų kas blogai ir negerai,tai j…
Nu vat idomu, nes pas ji žino, keik sav pas mane. Ir pasake po 6 sav. Reikia kitu paklausinėti kas Kipre turėsi
Begemotike parašė:
Merginos ka kamyoja galvos skausma ka darot? Jau 3 diena nenustoja, kazkas baisaus, pykina, akis skauda, kol miegu gerai, tik atsikeliu ir vel skauda 😭
Ar vaistu bandete gert? Nepadeda?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai