Evosmama parašė:
siandien spejau pasidaryt ir tyrimuka Hcg 208,9 prog 110,54 . Dar neprisiskambinau savo ginekologei, manau kad zemas reikia siandien pradet gert Ultogestan
Prog 110 labai geras. Nebent laboratorijos normos kažkokios kitokios
Evosmama parašė:
siandien spejau pasidaryt ir tyrimuka Hcg 208,9 prog 110,54 . Dar neprisiskambinau savo ginekologei, manau kad zemas reikia siandien pradet gert Ultogestan
Prog 110 labai geras. Nebent laboratorijos normos kažkokios kitokios
Evosmama parašė:
Geras jūsų prg
SoNNa parašė:
O jūs hcg ir prog tyrimus kaip darot? Kraują priduodate?
Taip iš venos
Žvorūna parašė:
Man atrodo, kad gan normalus🤔 gal kas galit pakomentuot?
Čia visiškai geras prg. Nieko daugiau nereiktų.
Žvorūna parašė:
Praneškit kaip sekėsi, mano pirma diena mmm buvo 12.29, tai visai panašiai su jumiseisiu pirmadienį
![]()
Būtinai parašysiu.. Labai nekantrauju ar jau ką pamatys☺️ir jum kentrybes laukiant vizito😉
Rugiagėlė-38 parašė:
O jus blogai pasijautėt kad pas gydytoją apsilankėte?
Kairiji pilvo sona labai maude. Bijojau ar neisitvirtino kur kitur.
Inesa Ines parašė:
Va va as irgi kazkaip nesiskubinu eitman tai apart dazno noro i tuoleta ir skaudancios krutines bei pilvo tempimo daugiau simptomu nera :). O daretes tuos tyri…
Nesidariau.
Mano paskutines mm 12.19 buvo eisiu 02.26 pas ginekologe. Pagal mm savaiciu skaicius jau tiktu eiti,bet ciklas ilgas ir isivaizduoju, kad jutau implantacija, tai nenoriu skubeti kaip pirma karta. Si kart tik sonu maudimai ir kartais pilva ciut, nei krutines skauda, kas su pirmu buvo, nei pykina, nei dar kažkas (kolkas) Jei nezinociau tai nesugalvociau, kad nescia
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai