Pucci parašė:
Merginos, gal zinot kiek laiko daro prg tyrima antejos laboratorijoje? Jau 3 dienos, dar nera atsakymo :/
Paskambinkit ir pasiklauskit. Padaro per dieną, blogiausiu atveju kitą dieną buna atsakymas
Pucci parašė:
Merginos, gal zinot kiek laiko daro prg tyrima antejos laboratorijoje? Jau 3 dienos, dar nera atsakymo :/
Paskambinkit ir pasiklauskit. Padaro per dieną, blogiausiu atveju kitą dieną buna atsakymas
Pucci parašė:
Man tapati vakarą atsakymas buvo. 😮
Pucci parašė:
Man už 5-6h jau buvo atsakymas
Sveikos merginos, su tokiu kvailu klausimu nors be daktaro niekas neatsakys. Visa gyvenima menesines buvo reguliarios , na veluodavo karts nuo karto 3-4 dienas , ciklas 28d. Siandien 37 ciklo diena ir menesiniu nera! Dariausi du testus juostelinius, tai antra juosta balta lyg popieriaus lapas nieko nerodo. Kaip manot ar verta darytis hcg ar jau eiti pas gydytoja nes bus rimtesne beda? Su vaikinu vaiku neplanavome specialiai, mylimes NLA tai viskas kaip ir "saugiai" , aisku dabar pati prisigalvoju kad ot gal pykina mane , pozymiu jokiu nejauciu, kas keista , kad si menesi neskaudejo nei kiek krutines kai visus menesius pries mm skaudedavo. Gal turesit kokiu izvalgu?
guguznikas parašė:
Sveikos merginos, su tokiu kvailu klausimu nors be daktaro niekas neatsakys. Visa gyvenima menesines buvo reguliarios , na veluodavo karts nuo karto 3-4 dienas , ci…
Kadangi veluoja tikrai ilgokai, testai neigiami eiciau pas gine. Ji patars ar krauja verta daryti gal matys, kad arteja arba kokia kita beda.
Dominyka47 parašė:
Man už 5-6h jau buvo atsakymas
itariu, kad pamirso mane 😄 ryt reikes skambinti
Evosmama parašė:
Sveikos visos esamos ir businos mamyteslabai nedrasiai bandau prisijungti prie jusu, paskutines m buvo sausio 7d ,siandien dariausi testa ir jis su I…
Man ir tą pačią dieną mm buvo 😊
O jums ll ryškūs jau?
Jūs geriat vaistus prog db kelt? Ar nesitikrinot kraujo?
elvin parašė:
O dauguma jūsų darosi kraujo tyrimus? Hcg ir prg.
Nesidariau
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai