Joana.V parašė:
Wow, jaučiu jausmas nerealus 🥰
Labai laukiu rytojaus 🙈
Nuosirdziai nusijuokiau☺️ Buvo gera isgirsti
Joana.V parašė:
Wow, jaučiu jausmas nerealus 🥰
Labai laukiu rytojaus 🙈
Nuosirdziai nusijuokiau☺️ Buvo gera isgirsti
Evlnj parašė:
Jus man pasakykit, paskutines mm gruodzio 26d, trys testai parode du bruksniukus, jokiu pozymiu apart dingusiu mm ir skaudanciu krutu nera, pas ginekologe man vasar…
Murmiau parašė:
Mm vėluojaa 9 dienos ,dariausi testuką šiandieną.
jau gan nemazai laiko veluoja ir vos iziurimas vaiduokliukas...idomiai kaip...
slynute parašė:
jau gan nemazai laiko veluoja ir vos iziurimas vaiduokliukas...idomiai kaip...
Kažkaip per nuotrauka ir man jis sunkiai įžiūrimas. Draugei išvis visą nėštumą nerodė testai II brūkšniukų..🧐
Murmiau parašė:
Kažkaip per nuotrauka ir man jis sunkiai įžiūrimas. Draugei išvis visą nėštumą nerodė testai II brūkšniukų..🧐
pas mano drauge irgi tas pats buvo. pas ja ciklas tai 35 tai 45dienos neregulerus labai...daresi testus kas savaite bet nieko nerode kol galiausiai nesupykino jos ryte
nuejo pas gine o si sako sveikinimai 8 savaites jau 😂😂 testas tik 9savaitei parode nestuma.. buna ir tokiu fokusu 😂🤔
Sveikos visos esamos ir businos mamytes
labai nedrasiai bandau prisijungti prie jusu, paskutines m buvo sausio 7d ,siandien dariausi testa ir jis su II juostelem . Didelis dziaugsmas ir baime siandien mano sirduteje, bandem leliuko susilaukti jau trys metus ir per ta laika turejau trys persileidimus 6-7savaitej iskraujuodavau. Labai tikiuosi, kad sis 4 kartelis bus laimingas
slynute parašė:
pas mano drauge irgi tas pats buvo. pas ja ciklas tai 35 tai 45dienos neregulerus labai...daresi testus kas savaite bet nieko nerode kol galiausiai nesupykino jos r…
Tai va ir sakau ,aš džiaugiuosi bent tokį pamačiusi 😃😊🥰
Evosmama parašė:
Sveikos visos esamos ir businos mamyteslabai nedrasiai bandau prisijungti prie jusu, paskutines m buvo sausio 7d ,siandien dariausi testa ir jis su I…
Jei galiu paklausiu, o visi persileidomai įvyko su geru progesteronu?
sveikinimai, turi būt gerai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai