Rūbus bazinius turiu nusipirkusi iš hm.
Kavos juodos negeriu beveik nuo teigiamo NT, dabar tik neseniai geriu popiet po puodelį latte kaip desertą iš kapsulių.
Symphony parašė:
Aš ką tik po echoviskas gerai, labai gražiai juda sakė ❤️ kaklo rauksle normoj, viskas liuks žodžiu
taip malonu pamatyt, negaliu ❤️
Kurioje klinikoje lankotės?
Symphony parašė:
Aš ką tik po echoviskas gerai, labai gražiai juda sakė ❤️ kaklo rauksle normoj, viskas liuks žodžiu
taip malonu pamatyt, negaliu ❤️
Siandien buvau susitikime,man lygiai tiek pat,12+6,sake kad vaikas siek tiek didesnis,ismatavus 9,6cm 😊 kazi cia ok?
nezinau tiketi ar ne
gimdyma paankstino 3 dienom is spalio 9 i 6 😅
mamulyzas parašė:
Ziurejau ir as 9menesiai, bet kainos🤷♀️🤔 pirmas man nestumas, bijau i nieka nebeitilpti😂
Tai va, kad daug kur kainos nenormalios 😱 O tų drabužių ne tiek ir daug reikia 😊 Kaip viena narė rašė, galima puikiai apsieiti ir su suknelėm 😁 Aš H&M nėštukių skyriuje buvau pėdkelnių nusipirkusi, kur pakuotėje dvejos yra ir varinėjau su laisvom suknelėm 😁 Tik vat vėsesnėm dienom tai labai patogu su tamprėm, palaidine ir kokiu ilgu šiltu megztuku 🤗 Reikės gal bent vieną porą nusipirikti 🤔
Gintare12 parašė:
Siandien buvau susitikime,man lygiai tiek pat,12+6,sake kad vaikas siek tiek didesnis,ismatavus 9,6cm 😊 kazi cia ok?nezinau tiketi ar ne
gimdyma paankstino 3…
Tikrai 9,6 cm.? 🤔 Internete randu, kad 12 sav. 5-6 cm. būna 🤔
Sun. parašė:
Sveikutės, ar kurią nors dar pykina?![]()
O taip.. 🙈
Kisulita parašė:
Visi vaikai auga skirtingai
Kisulita parašė:
Nebent as kazko nesuprantu,radau ir as kad daug mazesni siaip turetu buti ,ant nuotraukos taip pat raso 9,6cm/2.8/26Hz,nemoku nuotraukos prikabint cia 🙄🙈
Gintare12 parašė:
Nebent as kazko nesuprantu,radau ir as kad daug mazesni siaip turetu buti ,ant nuotraukos taip pat raso 9,6cm/2.8/26Hz,nemoku nuotraukos prikabint cia 🙄🙈
Gintare12 parašė:
Čia ner ko pergyvent vaikai neauga pagal lenteles vienas gims ilgesnis kitas trumpesnis
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai