Jjustuuke parašė:
7 kovą suėjo![]()
Pataisiau. Nes paskui paziurejau,kad raso kiek metu🤭🤦🏻♀️
Maniskiui 4 tik😶🤭
Jjustuuke parašė:
7 kovą suėjo![]()
Pataisiau. Nes paskui paziurejau,kad raso kiek metu🤭🤦🏻♀️
Maniskiui 4 tik😶🤭
Maciau kalbejot apie tai kaip pranešim broliui ar sesei 🙂 tai as turiu mergyte 4 metukų. Kai pirma kart buvau pas ginę gavau nuotrauką žirniuko ir ją iškart įklijavau į tą knygutę kur fiksuojami svarbiausi vaiko gyvenimo įvykiai iki metukų. Tada pasikvieciau dukrą, paėmiau tą knyga ir jos tokią pačia, atsisėdom į lovą,apsiklojom paziurėjom jos nuotraukas ir tada parodziau seses arba brolio knygą. Viską ramiai, graziai papasakojau. Matėsi kad labai pasimetusi( nors visada sakydavo kad nori sesės). Tai pasikalbejus su ja leidau apsiprast su ta mimtim. Sekancia diena jau sake kad nebelabai nori sesės ar brolio, o dar sekancia jau kad nori 😀
Zvaigzdute2 parašė:
Maciau kalbejot apie tai kaip pranešim broliui ar sesei 🙂 tai as turiu mergyte 4 metukų. Kai pirma kart buvau pas ginę gavau nuotrauką žirniuko ir ją iškart įklijav…
Kaip fainai😍 as saviskiui dar nesakysiu, iki 12savaiciu. Nes ispliurps visiems🤭 ana kart sakiau,kad vaikelis danguje pas angeliukus. Si kart sakysiu,kad angeliukas gryzo pas mus ir pas mane pilvelyje gyvena☺️
Puskiniene parašė:
Kazkuri mamyte pasakojo.
Mazai mergytei pasake kad pirks broliuka
Oj prajuikinot!! 😂😂🙈balsu net juokiuosi.. primasto jie visko😂
Anaksunamun parašė:
Sveikutes. Daar labai anksti,sviezios naujienos. Nedrasiai jungiuosi pas jus.
Trumpai apie mane. Tai bus antras musu vaikelis.pirmagymis taip pat gimes kova🤭 pl…
Pas mane vyresnioji gime kovo 23 d., dabar rodo 27 d.bet tai dar taip .... bus matyt.
Bet tai vis tiek bus visiems dovana 🥰
Smalsu kokie pojučiai pas Jus ? Dažnai spazmuoja gimdą, krutinė jau dabar pasikeitė dviem dydžiais, laimingas vyras 😅 Pirmas neštumas
vakar pabudau 5 ryto, nes norėjau valgyti (per 32 gyvenimo metus nėra to buvę) ir negalėjau užmigti kol nepavalgiau. Šiandien pabudau, nes jaučiu baisų šleikštulį burnoje 😬 atrodo vempsiu.. o kaip Jūs moterys?
Mona_ra parašė:
Smalsu kokie pojučiai pas Jus ? Dažnai spazmuoja gimdą, krutinė jau dabar pasikeitė dviem dydžiais, laimingas vyras 😅 Pirmas neštumasvakar pabudau 5 ryto, nes n…
Nakti bent kelis kartus keliuosi i wc🙈
Rytais pykinimo jausmas, nebenoriu kavos, noriu valgyt 😁
Mona_ra parašė:
Smalsu kokie pojučiai pas Jus ? Dažnai spazmuoja gimdą, krutinė jau dabar pasikeitė dviem dydžiais, laimingas vyras 😅 Pirmas neštumasvakar pabudau 5 ryto, nes n…
Dar kol mažai laiko, tai pojūčiai tik tokie, kad skauda krūtinę, pilvą pamaudžia, karts nuo karto pažiaugčioju ir miego beprotiškai noriu dienomis
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai