mamazitta parašė:
O kaip jusu krutines? Taip niekas ir neatsaket![]()
Šiandien dėmesį atkreipiau- suapvalėjus ir išryškėję kraujagyslės 😀 Sunkios ir jautrios
Man vis padegliuoja uodegikauli, ar kam taip būna?
mamazitta parašė:
O kaip jusu krutines? Taip niekas ir neatsaket![]()
Šiandien dėmesį atkreipiau- suapvalėjus ir išryškėję kraujagyslės 😀 Sunkios ir jautrios
Man vis padegliuoja uodegikauli, ar kam taip būna?
bartkute28 parašė:
O kiek pas jus savaiciu?![]()
6 sav. Pagal skaiciuokle. Pas daktare dar nebuvau
bartkute28 parašė:
Atsiprasau is anksto uz toki klausimabet kokios pas jus siuo metu yra isskyros?
Mane neramina šiek tiek, nes tokios tirštesnės balkšvos, kartais atrodo kaip kreminės ir kaetais nieko o kartais kaip rūgšties bet skaičiau jog normalu dėl hormonų pasikeitusio ph, bet nekantrauju vistiek pasikalbėti su gydytoju ar tai nekenks vaikui... 🙄
bartkute28 parašė:
As taip patbet mane jos tokios sviesiai rudos
![]()
Anakart nusičiaudėjau ir tokį pajutau staigų kaip kažkas išbego! Išsigandau, nuėjau i tualetą galvoju pzdc dabat nu, viskas, o ten tiesios skystos išskyros išėjo 🤦♀️😂
Labas rytas, vakar nebuvau cia, oho kiek prikalbejot, del isskyru, tai pasakyciau kad ju daugiau, baltos, ir irgi gazdina kai isbega, galvoju kad sukraujavau
bet ne..
o del krutines, labai geras klausimas, man pradzioj buvo skausminga, ir didele, arba as pripratau, arba siek tiek atslugo, vakare buna sunkesne, bet ryte minktute ir neskausminga visai. tai nezinau ar cia normalu.
Katukadu parašė:
Mane neramina šiek tiek, nes tokios tirštesnės balkšvos, kartais atrodo kaip kreminės ir kaetais nieko o kartais kaip rūgšties bet skaičiau jog normalu dėl hormonų …
Mane irgi neramina bet labai tikiuosi kad Tai normalu ir viskas bus gerai
Raganele83 parašė:
Labas rytas, vakar nebuvau cia, oho kiek prikalbejot, del isskyru, tai pasakyciau kad ju daugiau, baltos, ir irgi gazdina kai isbega, galvoju kad sukraujavaubet…
Taip pat ir man dabar del krutines savijauta
mamazitta parašė:
Taip pat ir man dabar del krutines savijauta
o siaip kokie pozymiai jaucias, pykinimas ar kazkas tokio yra?
as nei kvapus jauciu, nei mane pykina, nei as kazko labai noriu, ar cia dar per anksti?
su pirma dukra tai visa puokste pozymių turejau, dabar visai kitaip. pamirstu kas esu nestukė
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai