Red_Flower parašė:
Siandien mums jau 6 menesiukai, jetau kaip laikas greitai bega.. dukryte serga, sloga, temperatura, tai su sirupais gyvenam, mazasis neuzsikrete (tfu tfu tfu).. sia…
Mums taip pat šiandien suejo 6 menesiukai 🥰
Red_Flower parašė:
Siandien mums jau 6 menesiukai, jetau kaip laikas greitai bega.. dukryte serga, sloga, temperatura, tai su sirupais gyvenam, mazasis neuzsikrete (tfu tfu tfu).. sia…
Kaaaroleee parašė:
As visad valgant kose duoda atsigerti 🤷🏼♀️ ir neatpila.. o maniske buvo pradejus ziaugciot kai jau nebenoredavo valgyt, bet praejo sitas 🙃 ir pastebejau, kad manoj…
Mano tai nuo mesos ziaugcioja dar nelabai jam kiek matau. Tai duodu toliau daržoves ir grudines košes
AndreaSec parašė:
Ooo ta pacia dienele gimem 🥰
Jau senka nervai ir kantrybe.. dukrai temp laikosi nuo savaitgalio, daktare israse sirupu, tuos sirupus tai geria arba spjauna lauk... bijau atsigulti su ja i ligonine, vyras isvykes dirba, bet ir jis mane nervina paskambina ir tiesiog vien tas jo skambutis mane sunervina, mato, kad visa pikta ir nervuota jog dukra rodo kaprizus ir negeria vaistu, o jis tai ko ji cia negeria, dukryte gerk vaistus nu tiesiog 🤯🤯🤯 uzsidegusi kaip degtukas esu gaila labai dukryte jog serga, bet tuom paciu ir pykstu jog spjauna lauk tuos vaistus ir rodo kaprizus... jau emociskai darosi sunku man 😭😭😭😭 sedziu, verkiu ir tiesiog…
Nayra parašė:
Gal kas žinot, ar galima duot špinatų vaikui 6 mėn.?
Red_Flower parašė:
Jau senka nervai ir kantrybe.. dukrai temp laikosi nuo savaitgalio, daktare israse sirupu, tuos sirupus tai geria arba spjauna lauk... bijau atsigulti su ja i ligon…
O gal iseitu susitarti su ja, gal ji kazkur nori eiti, sakykit kad jei negers vaistuku-nepasveiks ir negalesit nueiti kur ji nori 🤔 maniskiai dar suveikdavo, kai paklausdavau ar nori i ligonine, tai iskart sugerdavo vaistus 🤷
Red_Flower parašė:
Jau senka nervai ir kantrybe.. dukrai temp laikosi nuo savaitgalio, daktare israse sirupu, tuos sirupus tai geria arba spjauna lauk... bijau atsigulti su ja i ligon…
Nepulkit vyro, jis gi jei mato kas namuose darosi, nei suvokia labai tos situacijos. O gal paracetamolio žvakutes tada bandyti jums? Arba skiesti su sultimis sirupa? 🤔
Daina V parašė:
O gal iseitu susitarti su ja, gal ji kazkur nori eiti, sakykit kad jei negers vaistuku-nepasveiks ir negalesit nueiti kur ji nori 🤔 maniskiai dar suveikdavo, kai pa…
Sakiau dukrytei ne viena karta, kad reikia gerti vaistukus, nes kitaip gali pablogeti tau savijauta, bet maniske uzsispyrusi ne ir viskas. Tada atnesiau guminuka, sakau buk gerute isgerk va tada galesi guminuka suvalgyti, tai tada siaip ne taip isgere, tie sirupai irgi saldus. Kazkaip irgi nesinori taip zaisti su vaiku, isgerk ir tada duosiu guminuka.. nezinau man matyt paranoja kazkokia, galbut kokia tai laikina depresija uzpuole mane...
linspi parašė:
Turiu bet pas mus niekas nesitraukia, bet va vakar iš Aromama nosiai tokį skystį gavau Baubukas vadinasi patepliojau ir šiandien kur kas geriau.
Oi apie baubuka buvau pamirsus, mes taip pat turime...ten panosi patepat ? Nors mums sloga, kaip ir baigesi... savaitgali buvo stiprokai,gal nuo dantu,lyg buvo patinusios dantenos apaciuoj,dabar ziuriu nieko...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai