2021.12.06 18:18 (prieš 4 m.)
Nayra parašė:
Šįryt vėl atsikėliau 4 val. Vakar ir šiandien bandau daryti ne 2, o 3 val tarp dienos miegelių. Tai 2 val viskas ok, o tada prasideda zyzimas, verkimas, rėkimas tie…
Gal dar neatėjo laikas trijų valandų būdravimui. Manoji kažkaip natūraliai perėjo į tokį rėžimą. Tiesiog pastebėjau, jog po dviejų valandų sunkiai migdydavosi. O diena gan lengvai po tris valandas dabar išsidalina. Atsibundam, tada apie valandžiukę dar lovoj pasiritinėjam, ką nors žaidžiam, užkandam mp. Tada keliamės, persirengiam, užsimetu vaiką ant kupros ir einam į lauką šunų pavedžiot. Taip dar viena valanda prabėga. Grįžę užkandam, pažaidžiam, pasikeičiam sauskelnes ir į lauką miegot. Snaudžia apie pusantros ar dvi valandas. Tada mp, pakeičiu sauskelnes ir kokį pusvalandį pati ką nors veikia. Kai nusibosta, užsimetu vėl ant kupros ir į lauką su šunimis pusvalandukui. Grįžus pasidarome pietus, užkandam ir bandom kokia namų ruoša užsiimti. Dažniausiai tvarkom skalbinius, verčiam spintą, perstumdom baldus, ką nors paremontuojam ar kokį varžtą kur įsukam. Kilimus siurbiam. Aišku viską darau aš, bet jai įdomu žiūrėti. Namuose dar turime supynes, tai kai viskas nusibosta, einam suptis 😁. Tada vėl mp, susiruošiam ir einam miegot į lauką. Vėl apie valanda, pusantros gaunasi. Vakare tai užsiėmimų su tėčiu metas. Žaidžia, valgo, maudosi - aš tada turiu truputį laiko atsipūsti ir pavalgyti padoriau. Tai taip ir praeina diena. Paprastai jei iki dienos miegų dar būna likę laiko, o jau nebežinom ką veikti, tai į kiemą išsiruošiam anksčiau. Tai ką nors veikiu kieme jai stebint. grėbiu lapus, kasu sniegą, statau besmegenį ir pan. Aišku viską jai žodžiu dar nupasakoju. Tai ir man veiklos yra, ir jai įdomu. Na bet tiek šnekėjus tai matyt per visą gyvenimą nesu, kiek per šiuos devynis mėnesius 😆