LovBo parašė:
Kokią šakutę naudojate?
DONE BY DEER ŠAUKŠTELIS IR ŠAKUTĖ YUMMYPLUS 🍴🙂
LovBo parašė:
Kokią šakutę naudojate?
DONE BY DEER ŠAUKŠTELIS IR ŠAKUTĖ YUMMYPLUS 🍴🙂
Win.win parašė:
Laba diena. Mamos, gal kuriai nors buvo panaši situacija ir galite pasidalinti patirtimi, kaip elgėtės ir kaip ilgai truko toks elgesys. Nuo vakar pozityvus ir visa…
Mums tas pats.. kazkaip jau susitaikiau su tuo ir bandau darytis ka reikia su juo 😀 nors kartais tikrai is kantrybes jau isvaro, bet turbut reikes islaukt sita etapa kol praeis..
naujoke2021 parašė:
Mums tas pats.. kazkaip jau susitaikiau su tuo ir bandau darytis ka reikia su juo 😀 nors kartais tikrai is kantrybes jau isvaro, bet turbut reikes islaukt sita etap…
Ačiū visoms, kurios pasidalinot savo istorijom. Kažkiek lengviau, kai žinai, kad ne tau vienai taip. Ir kas bebūtų, tai praeis. Reikia tik kažkaip išgyventi iki tų geresnių laikų.
Win.win parašė:
Ačiū visoms, kurios pasidalinot savo istorijom. Kažkiek lengviau, kai žinai, kad ne tau vienai taip. Ir kas bebūtų, tai praeis. Reikia tik kažkaip išgyventi iki tų …
Oj as jau ir ant saves pykau, galvojau va pasidariau mamyciuka, rankinuka.. nu bet naturaliai taip gavosi, kad siuo metu be manes nieko. Anksciau palikt problemu nebudavo, o dabar tiek su vyru, tiek su mociute asaros. Tiek visko praejom jau, praeisim ir si etapa. Laikykites!
naujoke2021 parašė:
Oj as jau ir ant saves pykau, galvojau va pasidariau mamyciuka, rankinuka.. nu bet naturaliai taip gavosi, kad siuo metu be manes nieko. Anksciau palikt problemu ne…
Aš sakydavau, kad vaikas savo lovelėj miegos ir taaaip, pirmas taip ir miegojo, be problemų! Mažasis gi visai kitoks. Nuo pirmų dienų visiškai mamos vaikas, budinėdavo dažnai - kas 30min ir jei pabusdavo lovelėje, iškart klykimas. Taigi pavargau kilnot, buvo nepatogu žindyt taip, ramint jį ir pradėjo miegoti mūsų lovoje
miega ramiai, neberėkauja, bet kadangi baisu, jog iškris, mano vakaras baigiasi apie 20h ir aš nueinu nebent į wc
tai ne tik kad dienom negaliu niekam palikti, nes jam smagiausia su manimi, bet ir vakarai tokie va mūsų
bet nežinau, aš kartais paburbu, bet tas laikas, kol jiems šitaip reikia mamos - labai trumpas. O kadangi keliuosi 5- 6 ryto ir dienom su abiem savo berniukais būnu be jokių didelių pagalbų ar darželio, tai aš visiškai neturiu noro naktinėti
Happyl parašė:
Jokių skysčių ir mano nebandė gerti,išskyrus MP. Mes kažkiek jau prasimušėm su vandenuku. O jums dar niekaip,jokios gertuvės irgi? Na gal viskas savas laikas,vieni …
Pas mus visai bėda su gerimu minimaliai pienuko atsigeria , o va vandens paduok ar arbatos klyks, visai gali būt nieko negerias ir jam dzin , dar bandau isiulyt kaip nors mušasi rekia
Win.win parašė:
Ačiū visoms, kurios pasidalinot savo istorijom. Kažkiek lengviau, kai žinai, kad ne tau vienai taip. Ir kas bebūtų, tai praeis. Reikia tik kažkaip išgyventi iki tų …
Maniskis irgi nesitraukia nei per metra. O jeigu dar ne namie, svetimoj aplinkoj tai isvis nuo ranku neatplesi. Bet nepergyvenu. Su pirmagime lygiai toks pats etapas buvo. Ir sakyciau man tai buvo pats sunkiausias etapas su vaiku, kai esi prirista, negali net i wc nueit, o ka kalbeti apie isejima kazkur vienai... Bet jeigu vaikui to reikia, tai reikia ta ir suteikti
Sakykit mamos, kada planuojat vaika i darzeli leist ir dirbt? Kazkaip Vilniuj dauguma darzeliu nuo 2 metu tik priima.. tai realiai jeigu paimtos 2 metu atostogos, tai jas dar pratest reiks. Nes darzeliuose tik rugsejo men grupes formuojasi+dar 2-3 menesiai adaptacijos, tai is viso apie 4 menesius sedet be jokiu pajamu. Kas jus zadat daryti?
Drugelisxx parašė:
Sakykit mamos, kada planuojat vaika i darzeli leist ir dirbt? Kazkaip Vilniuj dauguma darzeliu nuo 2 metu tik priima.. tai realiai jeigu paimtos 2 metu atostogos, t…
Na aš planuoju nuo rugsėjo o ne nuo 2-3 mėn po adaptacijos
be pajamų gal neteks sėdėti, kažkiek atostogų turiu sukaupus
Drugelisxx parašė:
Sakykit mamos, kada planuojat vaika i darzeli leist ir dirbt? Kazkaip Vilniuj dauguma darzeliu nuo 2 metu tik priima.. tai realiai jeigu paimtos 2 metu atostogos, t…
Nepopuliari mano nuomonė bus, bet tikiuosi, kad pavyks neleisti man 2 metų. Galbūt nepersileisiu dabar arba pavyks sulaukti trečio mažylio pastojus vėl ir tada dar tikrai neleisiu min.iki 3 metų.
Vyresnėlį leidom 2 m ir 3mėn, susirgo nuėjęs 2 dienas.. per anksti jam buvo išvis tas darželis. Pasitarėm ir atsiėmėm iš darželio, aš atsisakiau darbo. Taip bandėm 2 rugsėjus jį leisti. Dabar jau 4 metai ir jau laikas jam, jau pats nori vaikų, todėl eis ir labai laukia. Man taip atrodo geriausia, bet suprantu, kad tai sunkiai įmanoma.
Iš draugių patirties..kas pradėjo dirbti rugsėjį, buvo sunku. Adaptacija darželyje sunki, pradėjo sirgti iškart, buvo labai sunku derinti darbą ir verkiantį vaiką, teko ašarų ir mamoms...bet praėjo šį etapą ir viskas ok. Pasitaupyčiau pinigų ir tuos kelis mėn bandyčiau suktis be pajamų, bent iki spalio. Metus iš anksto planuojant, tikrai galima kažkiek atsidėti
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai