krusinskiened parašė:
Prisiduodam : svoris 10,700kg , ūgis 80cm,gavom skiepa,db piktutis 😬
Nu puikiai augat!
krusinskiened parašė:
Prisiduodam : svoris 10,700kg , ūgis 80cm,gavom skiepa,db piktutis 😬
Nu puikiai augat!
Agn33 parašė:
Žindau dar naktimis. Iki nėštumo tokių dažnų pasikartojimų nebuvę.
Pasidarykit vit d ir feritiną. Abu mokami. Silpnumas dažnas palydovas kai geležies trūkumas būna. O vit d stoka turbūt praktiškai kiekvienam dabar. Aš sugėriau nesenai arklines dozes vit d. Tai tikrai pradingo tas nuolatinio nuovargio jausmas. Atrodo kad jau atsikeli pavargęs 🧐 Aišku aš nebežindau tai miegas ir kokybiškesnis gerokai jau naktimis. Šianakt iš vis visą naktį išmiegojo 👀 o aš aišku kėliausi kelis syk patikrint ar kvėpuoja 👀🤣
Ieva.Z parašė:
Nu puikiai augat!![]()
Dėkui 😉
Agn33 parašė:
Mamos, gal kuriai taip buvot ir radot sprendima... pastaruoju metu (net negaleciau jauciu ivardinti, kiek laiko tai tesias) uzeina silpnumo akimirkos. Tai supykina,…
Bendras kraujo tyrimas kazkokio reikiamo elemento trukumo neparodys,bent as db vartoju vitamina d,B grupes,kartais kalio.
Mamukaas parašė:
Sveikos mamosjeigu aš esu vaiko priežiūros atostogose ir mane guldo į ligonine. Vyras bilieta gali pasiimt su vaiku 🤔
Man atrodo, kad ne
Mamukaas parašė:
Sveikos mamosjeigu aš esu vaiko priežiūros atostogose ir mane guldo į ligonine. Vyras bilieta gali pasiimt su vaiku 🤔
Gali sveiko vaiko prieziurai 14 dienu ilgiausiai, bet turi isduoti tave gydantis gydytojas su tavo diagnoze
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai