A
Inetit parašė:
Jei per 15 min pasituština, sako gyd kartoti tą pačią dozę. Seku IG ir vėl sloga, daug info apie tai.
Ačiū, kokia gera info. Aš irgi ją seku, bet senokai bežiūrėjau. Reik peržiūrėti IG.
A
Inetit parašė:
Jei per 15 min pasituština, sako gyd kartoti tą pačią dozę. Seku IG ir vėl sloga, daug info apie tai.
Ačiū, kokia gera info. Aš irgi ją seku, bet senokai bežiūrėjau. Reik peržiūrėti IG.
Inetit parašė:
Sudedu viską į čia 🙏🎄💙
Ačiū 🤗
Mums jau naktinis miegas isejo stipriai is grafiko ...bet diena vis dar trys miegeliai,ryte apie 9 val (valandike) antras miegas apie 13h 1-2h ir vakare apie 17h luzta pats net nemogdomas🤦♀️ nu tada ismiegotu ir iki pat 8,bet zadinam,nes vakariniui benueina 22-23h🤦♀️ kur dar pries dvi savaites 21h graziausiai eidavo naktinio miego
Peleda3 parašė:
Mums jau naktinis miegas isejo stipriai is grafiko ...bet diena vis dar trys miegeliai,ryte apie 9 val (valandike) antras miegas apie 13h 1-2h ir vakare apie 17h lu…
Mano labai panašiai. Balansuoja tarp 2-3 miegu. 2 per maža, trijų per daug ir tada kelia cionga vakare.
Mano vyresnioji dukra sukarsciavo. Tiek laiko nesirge net nzn ką daryti reikia. Ar pirma reikia pas šeimos gydytoją registruotis? Ar tiesiai į karščiavimo klinika? Galvoju, jau ryt reikia vietą tyrimams rezervuotis. Labai norėčiau covid ir kraują vienoje vietoje. Kiek suprantu, t yra karščiavimo klinika? Tik kiek apie jas skaitau tai nuo 18
o mažiems vaikams ką daro?
Suzzii parašė:
Mano labai panašiai. Balansuoja tarp 2-3 miegu. 2 per maža, trijų per daug ir tada kelia cionga vakare.
Pirma skambinates savo gydytojai,jei karsciuoja nepriims(bent pas mus taip yra) jei temp laikysis daugiau nei tris dienas tada tik i priimamaji.
Peleda3 parašė:
Pirma skambinates savo gydytojai,jei karsciuoja nepriims(bent pas mus taip yra) jei temp laikysis daugiau nei tris dienas tada tik i priimamaji.
Musu poliklinikoj (Kaunas,Saules seimos medicinos centras) yra karsciuojanciu valandos,kasdien tam tikrom valandom priima su tempe
Suzzii parašė:
Mums kai mažoji karščiavo liepė padaryti iš vaistinės covid testą ir kitą dieną priėmė gydytoja
Ievuciukas123456 parašė:
Mums kai mažoji karščiavo liepė padaryti iš vaistinės covid testą ir kitą dieną priėmė gydytoja
Tai kad tie is vaistines testai neaisku kiek patikimi- daresi vyras ir neigiama rode, o is tiesu sirgom covid, pgr rode teigiama 🤷♀️
Suzzii parašė:
Musu seimos klinikoje (Sveikatos ratas Kaune) yra karsciavimo kabinetas, kur priima tik su temperaturom, atskiras iejimas padarytas, tai kai sirgom covid, vyras nuveze vaika ten (jam jau buvo pasibaigus izoliacija), paklause plauciukus ar nera karkalu, padare kraujo tyrima, crb. Nenukritus temperaturai po poros dienu vel vezem, vel pakartojo tyrimus ir dar slapima
greiciausiai buvo covid, nes vyras sirgo, tada as uzsikreciau ir tada vaikutis... testo nedare, bet kadangi tyrimai buvo geri, tik temperatura, tai jokio gydymo, apart paracetamolio, neskyre 🤷♀️
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai