dominykamac parašė:
O kaži dar rūgšties kilimas vakarais gali būt susijęs? Žiūriu jau ketvirtą vakarą prieš naktį kilt pradėjo.
Tikraaaai taip gali buti , nemeginai nt dar darytis?
dominykamac parašė:
O kaži dar rūgšties kilimas vakarais gali būt susijęs? Žiūriu jau ketvirtą vakarą prieš naktį kilt pradėjo.
Tikraaaai taip gali buti , nemeginai nt dar darytis?
Vikuzka parašė:
Tikraaaai taip gali buti , nemeginai nt dar darytis?![]()
Čia vakar dienos, tačiau kita firma tai negaliu palygint. Na man norėtųs ryškesnės juostelės, bet žinant, kad ketvirtadienį HCG tik apie 15 buvo tai gal ir viskas gerai. Rytoj kartosiu tos pačios firmos kaip vakarykštis 😊
Vikuzka parašė:
Kavos myletojos O Jus jau pradejot mazinti kavos gerima?![]()
1 puodelis per dieną 😁
dominykamac parašė:
Čia vakar dienos, tačiau kita firma tai negaliu palygint. Na man norėtųs ryškesnės juostelės, bet žinant, kad ketvirtadienį HCG tik apie 15 buvo tai gal ir viskas g…
O kada mm turejo but ?
dominykamac parašė:
1 puodelis per dieną 😁
Bliamba as taip nesumazinau dar geriu 2-3 puodelius per diena bet su pienu ir tirpia kava 🤔 galvoju tiesiog pakeisti kava be kofeino 🤔
Vikuzka parašė:
Del manes gali nepasikeisti as kompanijos turet visai nieko priesmano pirmas gimdymas buvo pries 6 m zinau kad anksti apie tai galvot bet karta nuo karto…
As pirmaja irgi cezari turejau. Tai sikart baisu bus lygiai taip pat kaip pirma, nes nezinau kas laukia
Vikuzka parašė:
O kada mm turejo but ?![]()
Šiaip 25d, teoriškai, bet labai nereguliarios mano mm, tai čia visaip galėjo būt, praeitą ciklą 2 savaites vėlavo mm išvis 🤦🏻♀️
dominykamac parašė:
Šiaip 25d, teoriškai, bet labai nereguliarios mano mm, tai čia visaip galėjo būt, praeitą ciklą 2 savaites vėlavo mm išvis 🤦🏻♀️
Man mm turejo but vakar ar snd bet NT netokia pat ryskia kaip kontroline visa sav , tik snd jau ryski buvo . Lauksim ryt naujienu kaip augat
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai