babarikė parašė:
Man vakar baigėsi pykinimas, tai kaip žvėris koks pabudęs pas maneNoriu nevalgyt, o ėst, ir tiek vien miltinius saldžius dalykus. Vyrui liepiau išgabent visus s…
Svajoju, kada man taip bus 😍
babarikė parašė:
Man vakar baigėsi pykinimas, tai kaip žvėris koks pabudęs pas maneNoriu nevalgyt, o ėst, ir tiek vien miltinius saldžius dalykus. Vyrui liepiau išgabent visus s…
Svajoju, kada man taip bus 😍
Pupa-uoga19 parašė:
Raminu, kad viskas gerai, pykina, krutine lab skaudi, nekraujuoju, labai retai pamaudzia kur bet neilgai, tai tikiuosi viskas bus gerai, pozymiai nestuminiai 😀😖 Sau…
Suprantu kaip jaučiatės. Pas mus situacija panaši, turejau abraziją, dėl nesivystančio. Manau po tokių patirčių neįmanoma išlikti ramiai ir atsipalaidavusiai 🙂🌻
laurasadz parašė:
Be to juk galima privaciai nueiti
Plungėje privačiai nėra dabar talonų nes retai kas atvyksta o važiuoti į klp nematau dabar prasmės, nes jaučiuosi pakankamai normaliai kraujavimo nebuvo pagrindo nerimauti nėra yra tik noras ir nekantrumas pamatyti uogyte bet tas nieko nepakeis. O privačiai vėliau nuvažiuoti į klp planas yra jei matysiu kad to reikia. Mano nuomone tas dažnas skenavimas vaikuciui stresą kelią todėl jei gerai jaučiuosi nėra prasmės ziurineti. Vien tam kad lytį sužinoti eko tikrai nesidarysiu. Bet čia tik mano nuomonė ir mano vaikas kitoms nepersu savo įsitikinimų.
Pupa-uoga19 parašė:
Raminu, kad viskas gerai, pykina, krutine lab skaudi, nekraujuoju, labai retai pamaudzia kur bet neilgai, tai tikiuosi viskas bus gerai, pozymiai nestuminiai 😀😖 Sau…
Apkabinu ir linkiu kad viskas būtų gerai, o kai prasidės judesiai tada jau bus ramiau nes jausi plazdejimus pilve 😍
Niuse parašė:
Suprantu kaip jaučiatės. Pas mus situacija panaši, turejau abraziją, dėl nesivystančio. Manau po tokių patirčių neįmanoma išlikti ramiai ir atsipalaidavusiai 🙂🌻…
Taip tai kas įvyko labai skaudu, bet šitam mažiukai labai reikia ramios ir nestresuojancios mamos kad galėtų sveikas augti. Todėl privalote daryti viską kad butumete kuo ramesnė, o kas jus ramina tik jūs žinote 😉
Niuse parašė:
Suprantu kaip jaučiatės. Pas mus situacija panaši, turejau abraziją, dėl nesivystančio. Manau po tokių patirčių neįmanoma išlikti ramiai ir atsipalaidavusiai 🙂🌻…
Kažin dėl kokių priežasčių ivyksta nesivystymas? Gal jums ją pakomentavo? Aš su praėjusiu daug progesterono pradžioj gėriau reikėjo ar nereikėjo.. O su šiuo taip atsipalaidavus, bet eisiu trečiadienį vakare pas savo gydytoją, sužinosiu, ar viskas gerai
Pupa-uoga19 parašė:
Mano mieste vienas privatus kabinetas, kuris vis dar nedirba po karantino, krauja dariausi 3kartus tai ryskiai auga.
Aaa aiskuma, na td teks dar pakenteti kszkaip
Va kraujas jums rodo kad viskas gerai
savitre parašė:
Plungėje privačiai nėra dabar talonų nes retai kas atvyksta o važiuoti į klp nematau dabar prasmės, nes jaučiuosi pakankamai normaliai kraujavimo nebuvo pagrindo ne…
Tai zinoma
as tiesiog privaciai lankausi nes mano poliklinikoje kad ir yra ginekologe, bet ji is prastesniu ir tik nesenai echoskopus pradejo pati daryti, tai as jau geriau lankausi privaciai pas ta kuris seniau dirbo poliklinikoje bet isejo, pas ji lankiausi ir su panom
O db toks daznesnis ejimas gaunasi nes pas mane sunkus fizinis darbas, tai reikejo kad patvirtinti nestuma jog gyditoja galetu israsyti pazyma darbovietei ir td per echo mate atsisluoksniavima, ir sake jei pradesiu kraujuot iskart atv, o jei ne tai po 3-4saw pakartoti, tai va viskas buvo gerai ir vakar pakartojo echo, o db 12-13saw tas jau svarbus echo, o td jau lyg tik 20saw bus
Niuse parašė:
Mam taip pat buvo daryta abrazija po nesivystancio... ir pries tai dar persileidus buvau.... db trecias kartas tikiuos bus ok viskas. Simptomai yra. Pikina net gi perdaug. Krutine jautri. Miegao poreikis nezmoniskas
RimaP parašė:
Kažin dėl kokių priežasčių ivyksta nesivystymas? Gal jums ją pakomentavo? Aš su praėjusiu daug progesterono pradžioj gėriau reikėjo ar nereikėjo.. O su šiuo taip at…
Tiesiog gamtos atranka... arba gimtų labai silpnas ligotas..
savitre parašė:
Apkabinu ir linkiu kad viskas būtų gerai, o kai prasidės judesiai tada jau bus ramiau nes jausi plazdejimus pilve 😍
Jo, laukiu judesiuku, jausmas nenupasakonamas 😍 vyrui sakiau kai pirmo laukiausi tu nesuprasi koks tai jausmas fainas.
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai