laurasadz parašė:
Na va buvau snd echo, viskas atitinka, atsisluoksniavimo nebera, sirdute plaka, vienas vaikiukasdb tik 12-13saw eisiu
![]()
Kai pavydziu toms, kurios jau mate savo zirniukus, mano pirmas vizitas tik liepos 29d ir bus 12 sav.
laurasadz parašė:
Na va buvau snd echo, viskas atitinka, atsisluoksniavimo nebera, sirdute plaka, vienas vaikiukasdb tik 12-13saw eisiu
![]()
Kai pavydziu toms, kurios jau mate savo zirniukus, mano pirmas vizitas tik liepos 29d ir bus 12 sav.
Pupa-uoga19 parašė:
Palaikau tave aš irgi dar nemačiau pamatuosiu tik sav vėliau nei tu
GretaN parašė:
Bet realiai, tu pati visa labai smulkutė esi 🤷♀️ o čia toks 10sav pilvukas? 😮
nu žinokit ir mano pilvelis labai jau matosi, matyt, neatlaiko mano silpni raumenys, po praėjusio nėštumo man liko diastazė.
KarinaBaby parašė:
Čia aš viena trynukų laukiuos? 😀😀
tu ne viena:))
Pupa-uoga19 parašė:
Nieko, nebedaug liko jims laukti
savitre parašė:
Palaikau tave aš irgi dar nemačiau pamatuosiu tik sav vėliau nei tu
Raminu, kad viskas gerai, pykina, krutine lab skaudi, nekraujuoju, labai retai pamaudzia kur bet neilgai, tai tikiuosi viskas bus gerai, pozymiai nestuminiai 😀😖 Sausi turejau abrazija tai kazkaip bijom ir dziaugtis su vyru iki galo pilnai, ne po to lab skaudu buna
laurasadz parašė:
Be to juk galima privaciai nueiti
Mano mieste vienas privatus kabinetas, kuris vis dar nedirba po karantino, krauja dariausi 3kartus tai ryskiai auga.
laurasadz parašė:
Nieko, nebedaug liko jims laukti![]()
Aha, laukiu nesulaukiu 😍🙏
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai