J.K.... parašė:
As dar miegu ant pilvo , megaujuos kiek galiu , nes po keliu sav jau nebegalesiu manau😃
Man neina nes krutyne lb skauda ir buna kaip gimda suduria
J.K.... parašė:
As dar miegu ant pilvo , megaujuos kiek galiu , nes po keliu sav jau nebegalesiu manau😃
Man neina nes krutyne lb skauda ir buna kaip gimda suduria
Sveikos, gal dar yra kas ieškot vežimėlio?
https://www.musumazyliai.lt/vezimukai/universalus/18779332-vezimelis-xlander-xmove-3in1
Vikuzka parašė:
As netik ir pasunkejau bet ir atrodau kaip 5men nescia![]()
Oho, o dar tik 10 savaiteliu ;)
Indresa90 parašė:
Aš tai apvali, tai nesuprasi, matos ar ne pas mane, kaip buvau burbulas, taip esu, greičiausiai teks laukt![]()
Aš irgi turiu biskeli viršaus kg tai trečio nestumo iki 32 sav nesimatė į dekretą ėjau su iki nėštumo pirktais dzinsais.o per nėštumą priaugau 4 kg iš ligoninės po 2 sav gryzau -12 kg
savitre parašė:
Aš irgi turiu biskeli viršaus kg tai trečio nestumo iki 32 sav nesimatė į dekretą ėjau su iki nėštumo pirktais dzinsais.o per nėštumą priaugau 4 kg iš ligoninės po …
Aš net nežinau, turbūt kai viršaus turim, tai priaugti daug ir neturėtumėm ar ne?
Indresa90 parašė:
Aš net nežinau, turbūt kai viršaus turim, tai priaugti daug ir neturėtumėm ar ne?![]()
Taip gydytoja man tada sake kad galima protingai maitintis ir nekenkti leliukui ir nepriaugti svorio ir tai normalu. Toms kurios normaliai sveria rekomenduoja priaugti iki 12 kg jei svoris per mažas tada truputį daugiau galima, bet tik protinga mityba. Man vis kartodavo kad valgyti reikia ne už du o dvigubai sveikiau
Indresa90 parašė:
Aš net nežinau, turbūt kai viršaus turim, tai priaugti daug ir neturėtumėm ar ne?![]()
Ar daug viršaus turite?
Aš mečiau svorį numečiau 20 kg, norėjau toliau, beeet pastojau 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ dabar pagal kmi antsvoris 5 kg, ūgis 185 cm 90 kg, taip pergyvenu, kad šoktels svoris 😭😭😭😭
Sveikos mamytės, PRAŠAU UŽPILDYTI ANKETĄ, besilaukiančių NEBE PIRMOJO VAIKELIO, -- pasižaidimui, o gal ir prognozei kažkokiai, kas labiau būdinga besilaukiančių mergaičių, o kas berniukų. AČIŪ, rezultatais būtinai pasidalinsiu
https://apklausa.lt/f/nestukiu-apklausa-vaikelio-lyties-prognozei-es98sxf/answers/new.fullpage
Man vakar baigėsi pykinimas, tai kaip žvėris koks pabudęs pas mane
Noriu nevalgyt, o ėst, ir tiek vien miltinius saldžius dalykus. Vyrui liepiau išgabent visus sausainiukus ir šokoladus iš namų, bet štai darbe blynų šventė, tai jau trečią kapoju lietinį su džemu, ir kad nebūtų maža ant viršaus užsimečiau sausainiukų.
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai