Misė parašė:
Tiesiog paima kraują iš venos ir viskaspo dviejų savaičių ar greičiau gauni ats
kainuoja berods 700e
Hmm, na reiks pasidomėti😊 ačiū🌺
Misė parašė:
Tiesiog paima kraują iš venos ir viskaspo dviejų savaičių ar greičiau gauni ats
kainuoja berods 700e
SantaB parašė:
Sveikutes 🙂 na ka, jungiuos ir as i jusu gretas🙂 Pagal mm gimdymo data vasario 11 diena 🙂 dariausi du kartus hcg ir progesterona, tai hcg labai gerai paauges buvo, …
Sveika, lyg skaityčiau savo komentarą... vien sutapimai 😃 mano terminas irgi vasario 11, gruodį nustatė nesivystanti, dariaus hcg ir prg, tai taip pat prg pakrites ir geriu gepretix... ir dar, aš taip pat penktadieni pas gydytoja!!! 😃
Sanvika parašė:
Girdejau kad rygoj 350 jei kam pakeliui galit ten daryt,arba koperuokites bus smagiau vaziuot.
Puskiniene parašė:
Girdejau kad rygoj 350 jei kam pakeliui galit ten daryt,arba koperuokites bus smagiau vaziuot.
O kur būtent gal žinote? 😊
Monanika parašė:
Sveika, lyg skaityčiau savo komentarą... vien sutapimai 😃 mano terminas irgi vasario 11, gruodį nustatė nesivystanti, dariaus hcg ir prg, tai taip pat prg pakrites …
Tai laikykime kumščius, kad šį kartą abejoms viskas būtų gera! Šiek tiek nerimauju dėl to pgr, bet tikiuos su daktarų priežiūra bus viskas gerai 🙂
Sanvika parašė:
Rygos genetikai ar kazka panasaus paieskoj parasykit,as tik prabegdaba perskaiciau ir tiek.
Sanvika parašė:
https://www.egl.lv/par-mums/kontakti/
Brīvības gatve 366, Rīga, LV-1006, Latvija
Phone number: +37167801112
Didele laboratorija,veikia nuo 1993. Daug info ieskojau, pasirode patikima.
Kaina 250 eur, tiria 3 sindromus+lyti
NIPT plus 350 eur (pilnas)
Pas mus dvigubai tiek kaina.
Va viena radau galit paieskoti gal dar ka rasit . Rygos genetikai ir ismeta
Puskiniene parašė:
https://www.egl.lv/par-mums/kontakti/
Brīvības gatve 366, Rīga, LV-1006, Latvija
Labai ačiū🌺❣️
SantaB parašė:
Sveikutes 🙂 na ka, jungiuos ir as i jusu gretas🙂 Pagal mm gimdymo data vasario 11 diena 🙂 dariausi du kartus hcg ir progesterona, tai hcg labai gerai paauges buvo, …
Musu patirtis beveik tokia pat 😊 o dabar laukiuosi 5savaite, o pagal mm gimdyti vasario 11d 😊
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai