Sypsenele10 parašė:
Oi sveikatos! O yra kosulys koks? Ar tik temperatūra?
Kosulys buvo didelis, bet mama pasidalino liaudies medicinos gėrimais ir per nepilnai dvi dienas, baisus kosulys dingo 😊 temperatūros jau 3čia diena, nebeturiu.
Sypsenele10 parašė:
Oi sveikatos! O yra kosulys koks? Ar tik temperatūra?
Kosulys buvo didelis, bet mama pasidalino liaudies medicinos gėrimais ir per nepilnai dvi dienas, baisus kosulys dingo 😊 temperatūros jau 3čia diena, nebeturiu.
Baz1 parašė:
Kosulys buvo didelis, bet mama pasidalino liaudies medicinos gėrimais ir per nepilnai dvi dienas, baisus kosulys dingo 😊 temperatūros jau 3čia diena, nebeturiu.…
Nors tiek gerai..:))) skonis ir kvapas pradingo?
Sypsenele10 parašė:
Nors tiek gerai..:))) skonis ir kvapas pradingo?
Su kvapu viskas gerai, o su skoniu gana keista situacija 😁 kol maistas burnoje ir kramtau, sonį puikiausiai jaučiu, o vos nurijus maistą, poskonio nelieka 🙈😁 tai kavą gerti dabar yra bergždžias reikalas
Sypsenele10 parašė:
Mobili aukle lb geras dalykas, ypac kai vaikas migdomas tarkim antram aukšte, o pirmam virtuve ir reikia valgyt daryti arba miegas lauke. As deja turiu ant laido pe…
Tai va idomu kuria tikrai verta pirkti, kd ir kieme galetum naudoti..
Sypsenele10 parašė:
Ne tik dar del ziniu, bet ir palaikymo. Tikrai zinau tokiu seimu kur vaiku auginimas, maisto gaminimas, namu ruoša ir visi kiti reikalai ant moters peciu, vyrai tik…
As soske daviau vien tik del saves, nes menesi laiko buvau as soske. Man soske issigelbejimas buvo. 😁
Karti parašė:
Aš suprantu, kad klausinėja ir dar pamoko. Pati turiu draugę, kurios manymu maitinti gali kiekviena tik kai kurios per mažai stengiasi. Mano mintis kiek kitokia: aš…
as tai nezadu kankintis su maitinimu labai. jei kazkas nesiseks, nematau bedos misinuku maitinti. arba isvis, kai jau pradeda normalu maista valgtyt link metu, svarstau nebemaitinti krutimi. man svarbu ir mano gyvenimas, o ne tik maisto baku buti. macius daug pavyzdziu, kai dvieju triju metu vaikai plesia mamos rubus ir papo praso. tai nenoriu tokia buti
DoRaa parašė:
Bet kazkodel taip yra, na bent as kiek susidurus esu, visad klausdavo ar pati maitini😂kai gaudavo neigiama atsakyma, skersai paziuredavo. Na gal dabar laikai keicia…
Jų visada buvo ir bus... Tiesiog reikia nekreipti dėmesio... 😁
Visose srityse, o ypač apie vaikų auginimą, maitinima, auklėjimą atsiranda milijonas patarėju. Gerai kad visi aplinkui mane (artimiausi, visos tetos, mamos ir močiutės) žino kad man patarinėti nereikia, nes kai reikės aš pati paklausiu. O kol tyliu reiškias viskas mums gerai 😁
Nora92 parašė:
Pasnekam apie mobilias auksles. Nu, info labai daug. Bet gal tkr kuri is patirties, ar nuogirdu zinote, kuria 100% verta pirkti. Namu kvadratura 120kv, du aukstai, …
Su pirmu vaiku gyvenau 300kv name, niekada man mob auklės nereikejo. Dbr persikraustem į 140kv tai irgi jos nemastau pirkti. Kažkaip niekad man jos nereikėjo 😁
Doviliukassss parašė:
Dauguma mamų nemaitina pačios dėl žinių stokos ir su tuo pasakymu nuo mano pieno nepavalgo, mano pienas liesas ir dar visokių nesąmoningų pasakymų 🤗
Mano drauge turi leliuka dabar ir jau nebemaitina, nes neprivalgydavo ir budavo nerami jos dukryte. Tai perejo prie misinuko ir vaikas ramus tapo ir mama nebestresuoja. Plius ji gyvena uzsienyje, kur dekretas 4-6men, tai nebuvo kada zaistis. Na nematau cia nieko blogo, svarbu abi laimingos ir sveikos dabar 🥰
Nora92 parašė:
Pasnekam apie mobilias auksles. Nu, info labai daug. Bet gal tkr kuri is patirties, ar nuogirdu zinote, kuria 100% verta pirkti. Namu kvadratura 120kv, du aukstai, …
Su Naujais metais!!! Del mobiliu akliu,su pirmu vaiku, net nebuvus blogeriu sekeja, radau gera nebrangu dalyka(mob.aukles kainuoja)- tai paprastos vidaus kameros, kurias galima ziuret net uz namu ribu,per mob.telefona,kur be butumet. Kortele irasoma galima isigyt.ir po to kai vaikas paaugs, galima net bedirbant, stebet naudot,ar daro pamokas,ka veikia,ir del saugumo naudot savo patalpoi.yra skirtingu modeliu,ir kainu, net pigiausia kaina yra net 20 eur, brangesne biski 40 eur.skirtingi gamintojai.naudojam mi xiaomi,esame patenkinti, ir isigijom antra kamera, kad biski daugiau patalpu stebet nuotoliniu budu. Mum patinka, kokybe vaizdo gera, bei jo-bunant kitam kambari,galit snektelt ir ten kur kamera,vaikas gali isgirst jusu balsa ir trumpam nusiramint kol ateisit iki ju
Vasaros mergaitė parašė:
Su pirmu vaiku gyvenau 300kv name, niekada man mob auklės nereikejo. Dbr persikraustem į 140kv tai irgi jos nemastau pirkti. Kažkaip niekad man jos nereikėjo 😁…
Ir su pirma dukra reikejo ie turejau ir dabar taip pat. Nu laaaabai patogu. 10x nereikia lakstyti ziureti ar tkr miega. 😊
Mamytevi parašė:
Su Naujais metais!!! Del mobiliu akliu,su pirmu vaiku, net nebuvus blogeriu sekeja, radau gera nebrangu dalyka(mob.aukles kainuoja)- tai paprastos vidaus kameros, k…
Tai kaip suprantu tiesiog paprasta kamera namu? 😊
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai