2022.11.03 13:01 (prieš 3 m.)
Saulutė2022 parašė:
Sveikinimai visoms mamytėms sulaukus mažylių Spalio mėnesį.💐💐💞Kaip sekasi maitinti mažylius, gal kokių patarimų turit kad daugiau pienelio būtų.
labukas. man su maitinimui buvo sunki pradzia. ligoninej dvi paras nieko nebuvo, trecia para kazka isspausdavau su ranka.. grizus namo irgi su ranka spausdavau, kad daugiau gamintusi, naudojau antspeni maitinant - pagreitino pieno gamybą mano atveju, nes speneliai gan ploksti ir siaip labai didele krutine, tai vaikiukui suiimt nepatogu. nusipirkau tos dienos vakare pientrauki elektrini nebeiskentus, nes duodavau kruti ir primaitindavome misinuku. tau man pientraukis kazkoks issigelbejimas, pradejo pienas normaliai gamintis. Tai vis pakeiciu, duodu papuka, duodu nutraukta pieneli is buteliuko. Tik nepergyvenkite, pienukas atsiras, spenelių skausmas laikinas. As is pradziu jauciausi tokia bloga mama, kad negalejau vaikui pienuko suteikti, bet reikia laiko siek tiek ir didelio noro. As labai norejau zindyti, tai dariau viska kas imanoma net ir per skausmas didziausius. 🥰