vaidaUK parašė:
Labai uzjauciu Jus. Manau tikrai, kad labai greitai ir vel dziaugsites nestumu. To labai ir linkiu ❤️
Ačiū ❤️❤️❤️
vaidaUK parašė:
Labai uzjauciu Jus. Manau tikrai, kad labai greitai ir vel dziaugsites nestumu. To labai ir linkiu ❤️
Ačiū ❤️❤️❤️
laurora parašė:
Man patinka sudurtiniai vardai. Vilte, Mile tokie populiarus,kad nesinorejo,jog darzelyje butu ...didzioji ir ...mazoji kaip kad buvo man vaikysteje. Tai ir suradom…
kaip anksti pasake, idomu ar matys man nes as kai eisiu jau bus virs 12 sav man biskiuka.As tai noreciau suzinoti lyti 😊tada ziureciau kas ir kaip ta prasme rubelius persiskalbiau nuo dukros likusius
Pas dukrs darzelyje yra Mille tai jos geriausios drauges ;) Norvegijoje daug vardu su Emma, dviguba priebalse
mel@nija parašė:
kaip anksti pasake, idomu ar matys man nes as kai eisiu jau bus virs 12 sav man biskiuka.As tai noreciau suzinoti lyti 😊tada ziureciau kas ir kaip ta prasme rubeliu…
Ir man siurprizas buvo,kad taip anksti suzinojau
laurora parašė:
Ir man siurprizas buvo,kad taip anksti suzinojau
Aš laukiu nipt atsakymo,įdomu ar kompanija papildys trečia sesutė ar duos ir vyriško kvapo daugiau į kompanija🤔😁
SonataSve1994 parašė:
Man labai dažnai krūtų jautrumas keičiasi...🤷🏻♀️ Praktiškai kas 1,5sav. Atleidžia tarsi su minkštėja, neskauda 😁 paskui vėl po dienos ar dviejų grįžta i jautrumo i…
O Dieve, kaip man baisu. Kiekvieną dieną einu su baimę į tualetą. Kad tik jokių patepliojimų nebūtų..
o taip norisi,kad šį kartą viskas būtų gerai.. labai sunkiai išgyvenau praeitą kartą..
Saldapicki parašė:
Aš laukiu nipt atsakymo,įdomu ar kompanija papildys trečia sesutė ar duos ir vyriško kvapo daugiau į kompanija🤔😁
Kur daretes nipt?
Rutameta parašė:
O Dieve, kaip man baisu. Kiekvieną dieną einu su baimę į tualetą. Kad tik jokių patepliojimų nebūtų..o taip norisi,kad šį kartą viskas būtų gerai.. labai sunk…
Laikykites, kiek sav?
laubur parašė:
❤️❤️❤️ Ačiū merginos ❤️
Greičiausiai jau nebeperskaitysi, labai užjaučiu,linkiu greiciau sulaukt stebuklo
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai