melita1000 parašė:
Labai liudna del jusu,bet sekmes kita karteli,tikiu greitai uzkibs ir vel![]()
Tikiuos ❤️
melita1000 parašė:
Labai liudna del jusu,bet sekmes kita karteli,tikiu greitai uzkibs ir vel![]()
Tikiuos ❤️
melita1000 parašė:
![]()
tikiuosi nesites cia taip ilgai,noriu normalios busenos
![]()
Na noretusi berniuko nemeluosiu, bet visi pozymiai simptomai identiski kas buvo su dukrom, tai per daug vilciu nededu. Man svarbiausia sveikas. Mano seimoj esam 3 seses ir esu be galo laiminga, tad lytis tik del ivairoves noretusi berniuko.
laubur parašė:
❤️❤️❤️
Labai uzjauciu Jus. Manau tikrai, kad labai greitai ir vel dziaugsites nestumu. To labai ir linkiu ❤️
laubur parašė:
Labas merginos,palieku grupę.Aš jau po ginekologes. Sakė viskas gražiai valosi. Dar gali pateplioti.bet jau i pabaigą viskas. Planuoti nėštumą galima iškart nustoju…
laikykites❤️
Dominykaa parašė:
Tokia keista savijauta, paskutines 2sav taip pykino, negera, niekur eiti nesinori. Pradejau nemėgti savo darbo, kasdiena tikra kančia I ji keltis. Visai laikas nein…
man taip yra a snenoriu nieko isvis
laurora parašė:
Na prajuokinai. Ir taip pagalvojau,kad mano vyrui vis gi pasiseke,nes jis uzsieny 😆
ziuriu musu dukros panasaus amziaus tai norejau paklausti ar dukra miega viena? savo kambari? nes musu miega miegamajam savoj lovoj bet pristumta prie musu lovos ir as galvoju perkelti ja i jos kambari kol nera seses ar brolio ;)
gal kokiu patarimu kaip ta padaryt?
laubur parašė:
Labas merginos,palieku grupę.Aš jau po ginekologes. Sakė viskas gražiai valosi. Dar gali pateplioti.bet jau i pabaigą viskas. Planuoti nėštumą galima iškart nustoju…
Sekmes jums. Nenustokit bandyti. Viskas bus gerai 🎈
Sveikos! Laukiuosi beveik 8sav. Viskas laaaabai neramu,kadangi kartą jau buvo ir nutiko taip,kad kaip bebūtų liūdna įvyko persileidimas. Šį kartą daktarė apsidrausdama išrašė vakare aspirino, ir du ryte bei vakare progresterone žvakute. O šiandien toks neramumas, kad krūtis lyg mažiau skausmingos ir minkštesnės.. pradedu vėl blogą manyti. Ar buvo kam panašiai?
mel@nija parašė:
laikykites❤️
Ne tik panasaus amziaus,bet ir vardai skamba panasiai. Manoji Armilė vardu 🙂
O miega ji pas sese kambary jau nuo kokiu 3 m.
Rutameta parašė:
Sveikos! Laukiuosi beveik 8sav. Viskas laaaabai neramu,kadangi kartą jau buvo ir nutiko taip,kad kaip bebūtų liūdna įvyko persileidimas. Šį kartą daktarė apsidrausd…
Sveika. Man su krutimis ir su pykinimu labai banguoja. Tai jautresnes,tai maziau jautrios. Kol nejauciu judesiu tai neramu buvo iki atlikto echoskopo. Manau,kad dauguma nerimauja,kai buna ramesnis periodas iki judesiu pajautimo
laurora parašė:
Ne tik panasaus amziaus,bet ir vardai skamba panasiai. Manoji Armilė vardu 🙂
O miega ji pas sese kambary jau nuo kokiu 3 m.
cia geras 😂net vardai panasus 😂Nermile tai cia mes sugalvojom varda is musu abieju vardu 😂
Rutameta parašė:
Sveikos! Laukiuosi beveik 8sav. Viskas laaaabai neramu,kadangi kartą jau buvo ir nutiko taip,kad kaip bebūtų liūdna įvyko persileidimas. Šį kartą daktarė apsidrausd…
Man labai dažnai krūtų jautrumas keičiasi...🤷🏻♀️ Praktiškai kas 1,5sav. Atleidžia tarsi su minkštėja, neskauda 😁 paskui vėl po dienos ar dviejų grįžta i jautrumo ir kietesne faze 😬
mel@nija parašė:
cia geras 😂net vardai panasus 😂Nermile tai cia mes sugalvojom varda is musu abieju vardu 😂
Man patinka sudurtiniai vardai. Vilte, Mile tokie populiarus,kad nesinorejo,jog darzelyje butu ...didzioji ir ...mazoji kaip kad buvo man vaikysteje. Tai ir suradome vardus su priedeliais. Dabar pas mane yra Armile ir Eivilte. Ir pradesime dar viena mergaitiska varda galvoti,nes siandien pasake genetikos klinikoj,kad mergaites laukiuosi (labai maza tikimybe,kad bus kitaip). Pati nujauciau jau nuo pradzios,kad bus mergaite,bet siandien dar man ir parode atliekant echo "kavos pupele" tarp koju 😆
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai