Nomina parašė:
Vis dar laukiu😤
Realiai man tik sar 4dd,nes ketvirtadieni tepridaviau,tai net abejoju ar šia savaitę gausiu🤔sake 7-10dd🙈🙈🙈
Bet vistiek vis tikrinu😅
Nomina parašė:
Vis dar laukiu😤
Realiai man tik sar 4dd,nes ketvirtadieni tepridaviau,tai net abejoju ar šia savaitę gausiu🤔sake 7-10dd🙈🙈🙈
Bet vistiek vis tikrinu😅
Tokia keista savijauta, paskutines 2sav taip pykino, negera, niekur eiti nesinori. Pradejau nemėgti savo darbo, kasdiena tikra kančia I ji keltis. Visai laikas neina kai dirbu, atrodo noriu greiciau namo.. 🙈Gal dar kazkas susidure su tuo? Toks pyktis ant visu uz nieka, kad man negera, nors niekas nekaltas ... 😁😑
Saldapicki parašė:
Kaip fainiai🥰🥰🥰 man kita ketw tas echo kai būsiu 13sav,neina sulaukti,atrodo dienos kažkur sustojo🧐🤔😁
Man pirmadienį , bet atrodo ,kad dar visa amžinybė laukti 🤣🤣🤣
modestaPVD parašė:
Man pirmadienį , bet atrodo ,kad dar visa amžinybė laukti 🤣🤣🤣
Man irgi pirmadienį, o laukiu nesulaukiu ir tikrai atrodo, kad amžinybė liko🤣🤣🤣
Elia84 parašė:
Pirmo trimestro ultragarsas. Sake 99% mergaite. Bet lauksim dar NIPT resultatu. Svarbiausia, kad viskas normoj. Tiek laimes siandien, net pasimirso visi blogumai. :…
Kaip fainai 🥰 Man pirmadienį echo. O ir NIPT niekaip nesulaukiu, šiandien 8 d.d. 🙈😅 paštą tikrinu kas 15min, aj, dar šiandien skambinau, sakau gal jau yra bet blogai el.paštą užsirašė 🙆♀️🙈😅 Tai sakė, kad dar nėra 😬😬😬😬🙈🤷♀️
Elia84 parašė:
Pirmo trimestro ultragarsas. Sake 99% mergaite. Bet lauksim dar NIPT resultatu. Svarbiausia, kad viskas normoj. Tiek laimes siandien, net pasimirso visi blogumai. :…
Sveikinimai
as laukiu 3nio vizito pas genetike,gal irgi nužiūrės,kas ten pilve
Dominykaa parašė:
Tokia keista savijauta, paskutines 2sav taip pykino, negera, niekur eiti nesinori. Pradejau nemėgti savo darbo, kasdiena tikra kančia I ji keltis. Visai laikas nein…
Man taip yra 🥴😬 man taip negera istisai,tas jausmas nedingsta ,tik kai miegu nakti 😬 tai esu nervuota ir kencia mano vyras del to,pati jau pastebiu lad ragama darausi
Dzeine parašė:
Man irgi pirmadienį, o laukiu nesulaukiu ir tikrai atrodo, kad amžinybė liko🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai