saulėtoji0 parašė:
Progesteronas yra kintantis, pakartokite dar kartą, jei bus mažas, tada reikės papildomai vartoti
Jei hcg dides imanoma, bet jei hcg mazes tada jau vilciu kaip ir nera:/
saulėtoji0 parašė:
Progesteronas yra kintantis, pakartokite dar kartą, jei bus mažas, tada reikės papildomai vartoti
Bagirike parašė:
O ta pgr tyrima reikia atlikti nevalgius ar nera skirtumo?
naujipotyriai parašė:
Sveikos, ar jau pranešėte savo artimiesiems? Jei taip pasidalinkit gal kokių įdomių idėjų turit🤗
Aš planuoju pranešti per velykas, kaip tik turėčiau būti po genetikų vizito
naujipotyriai parašė:
Sveikos, ar jau pranešėte savo artimiesiems? Jei taip pasidalinkit gal kokių įdomių idėjų turit🤗
Mes rytoj pranešime tėvams, nes tiesiog neturiu kaip slėpti😅 Reikia būtinai važiuoti, o savijauta mano, kad kiekvienu atsistojimu arba sukasi galva, arba siaubingai pykina😐
naujipotyriai parašė:
Jei viskas gerai , tai minimum 12 sav. Jei leis galimybes tai ant kokio 5 men . Pasimokiau ne karta . Daugiau tokiu klaidų nedarysiu 🙈
naujipotyriai parašė:
Vyras ir tevai patys pirmi suzinojo, nesvarbu ar gausis ar ne, mamai betkada galiu pasukt paklaust kokio patarimo ar ko, nera ko slepti
o visiem kitiem tai kuo ilgiau tempsiu, kad nezinotu
laubur parašė:
Labukas, maniskei 11 tuoj bus,dabar nieko nesakėm. Irgi laukiam vizito o tada jau bus galima sakyti. Mano pirmas vizitas taip pat kovo 9d 😀 dukrytė labai nori brol…
Kiek savaičių pas jus nėštumas? Man jau turėtu būt pilnos 7 savaitės kai eisiu pas gyd.galvoju ar ne per anksti 🤔
vaidaUK parašė:
Kai savo merginu klausiau ar noretu, tai sake tik brolio nori. Seses abi sake nenori (ne visada sutaria tai ir suprantama), o pasakysim joms tik tada kai mazdaug ja…
Nu jooo...informuos visus greitai 🤣🤣🤣 o aš po vizito galvojau,bus visi seneliai gryžę iš užsienių susitikima darom tai tokį laiškučio principu perduot žinia ,kad tai žirniukas,dar be vardo,kuris gyvens 9mėn.mamytės pilve,labai daug valgys kad užaugtu,ir su visais susitiks spalio mėn 🙂 kažką panašaus
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai