GitaP parašė:
Sveikutes mergaitės kaip su požymiais, kada pajutote krūtinės skausmą?
Labas, maždaug 5 sav.
GitaP parašė:
Labas, maždaug 5 sav.
S@ulė parašė:
Sugalvojo durna boba pasidaryt HCG ir progesterona, kad save susinervintturiu gal 10 ryškių teigiamų testų, esu užsirašius pas gine kovo 3d. Bet ne reik pasiner…
Iš vieno rodiklio nieko spręsti negalima. Reikia žiūrėti ar auga. Plius jūsų ciklas nereguliarus,tai gal dėlto ir mažesnis nėštumas,nes vėliau ov įvyko🤔
GitaP parašė:
Man krūtinę ypač dešinę skauda jau maždaug nuo ov. O kairę vos vos maudžia 🤣 daugiau jokių požymių neturiu aš apart teigiamų NT ir dingusių mm 🙈
Mirata parašė:
Kaip savijautos? Kuo skiriasi simptomai, kurioms nėštumas jau ne pirmas?
Su pirmagimė negalėdavau ryte dantų valytis,nes žiaugciodavau. O daugiau nieko 😊
Mirata parašė:
Nebloga savijauta ištikro, visiškai atvirkščiai, nei su pirmaja, su pirmaja vėmiau, viduriai kietėjo, žodžiu viskas kas įmanoma apart krutinės skausmo buvo, dabar galva dažniau skaudėt nori, svaigsta galva, daugiau nieko ❤ kaip Jūsų?
Mirata parašė:
Man skiriasi kardinaliai simptomai vėmiau tik 1 k. ir energijos daugiau žymiai nei su pirmąja
Vikusi parašė:
Nebloga savijauta ištikro, visiškai atvirkščiai, nei su pirmaja, su pirmaja vėmiau, viduriai kietėjo, žodžiu viskas kas įmanoma apart krutinės skausmo buvo, dabar g…
Man kitaip, nei su pirmu vaiku. Su pirmu pirmi simptomai pasireiskė septinta savaitę. Silpnumas, rytinis vėmimas,mieguistumas.
O dabar simptomai pasireiskė is kart suzinojus, kad laukiuos. Dabar blogiausiai jauciuosi vakarais.pykina, jėgu nėra.o dieną nieko. Šį kartą ir nevėmiu
Mirata parašė:
Visų pirma - sveikos visos! Kadangi esu pirmą kartą nėštukė, tai sunku dar ir susivokti. Savijauta tokia, sakyčiau, PMS - jautri, paburkusi krūtinė, noriu miego, kartais galva tokia sunki būna ir vakare jaučiamas pilvo sunkumas, pabrinkimas. Laukiu pirmojo vizito pas gydytoją, tikiuosi, jog viskas bus gerai
laubur parašė:
Su pirmagymiu negalėdavau ryte dantų valytis,nes žiaugciodavau. O daugiau nieko 😊
Mam su pirmagymiu buvo iki 4,5 men bloga. Ziaukciodavau kasdien, man net visi zmones smirdejo, zinojau kas ka ryte valge. Ryte man budavo bloga nuo to , kad plaukai sampunu per stipriai kvepia, o vakare budavo bloga, nes atrodydavo, kad jauciu besiriebaluojanciu plauku kvapa😄 tai va dabar labai bijau sito. Vis laukiu, kas cia bus.
Kol kas anksti dar, bet man tik krutines skausmas, pilvas kaip balionas ir tai jau gereja ir kartais mieguistumas
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai