Mėlynasdangus parašė:
Oi tai jau matysit visu gražumu 🥰
Gal koks virusas. Kiek žinau smecta galima gerti tokiu atveju,nors ir laukiates. Gal padėtu 🤔
Mėlynasdangus parašė:
Oi tai jau matysit visu gražumu 🥰
Gal koks virusas. Kiek žinau smecta galima gerti tokiu atveju,nors ir laukiates. Gal padėtu 🤔
laubur parašė:
Aš ir kolos dar išgerciau kokia stikline, man sutvarko skrandžio problemas. Tik nežinau ar tas brudas gerai
Snoozy parašė:
Aš ir kolos dar išgerciau kokia stikline, man sutvarko skrandžio problemas. Tik nežinau ar tas brudas gerai![]()
Man gine sakė gert Cola, jei su skrandžiu blogai. Nes man visad kaip sustojęs. 🤷♀️😊 tai kartai išgeriu. Perku skardinėmis, tai jei prastai viena ar dvi išgeriu, nepadauginu, kai kad buteli atsidarius, po to pliumpint 😁
Inkarele parašė:
Man gine sakė gert Cola, jei su skrandžiu blogai. Nes man visad kaip sustojęs. 🤷♀️😊 tai kartai išgeriu. Perku skardinėmis, tai jei prastai viena ar dvi išgeriu, ne…
Tas sustojusio skrandzio jausmas tooooks slykstus atrodo kaip ir nori valgyt, bet skrandis kazkoks keistas pavalgius apsunksti lyg ir pykint nori kazkoks kosmosas😁
O kas liecia pilvo skausmus normalu man siandien kaire puse diege kaip per mm net issigandus siek tiek buvau, bet po 10min sekmingai praejo🥰
Snoozy parašė:
Aš ir kolos dar išgerciau kokia stikline, man sutvarko skrandžio problemas. Tik nežinau ar tas brudas gerai![]()
Kaip sakoma su saiku viskas sveika 🙈😁
Vakar buvau apžiūroje , 7s6d pagal ECHO, pagal mmm 8s2d ,aišku 3d neatitikimas nors sake viskas normalu ,bet man pačiai pasidarė neramu kodėl atsilieka keletą dienų ,gal esate kuri susidūrusi su tuo? Su pirmagime ėjau neprivaciai tai man nieko išvis neaiškindavo, o dabar kai paaiškina viską tai vis man kokia baimė būna 😳
modestaPVD parašė:
Vakar buvau apžiūroje , 7s6d pagal ECHO, pagal mmm 8s2d ,aišku 3d neatitikimas nors sake viskas normalu ,bet man pačiai pasidarė neramu kodėl atsilieka keletą dien…
Mano irgi atsilieka😁 pagal mm 8 sav antradieni pagal echo ketvirtadieni, bet sake viskas normalu 😁
Sensacija parašė:
Mano irgi atsilieka😁 pagal mm 8 sav antradieni pagal echo ketvirtadieni, bet sake viskas normalu 😁
O tai ramiau man 😁
modestaPVD parašė:
Vakar buvau apžiūroje , 7s6d pagal ECHO, pagal mmm 8s2d ,aišku 3d neatitikimas nors sake viskas normalu ,bet man pačiai pasidarė neramu kodėl atsilieka keletą dien…
Gerai viskas, gi neaisku kada apvaisinimas ivyko, tas skaiciavimas pagal menesines tik bendras atskaitos taskas visom moterim.
Irete parašė:
Gerai viskas, gi neaisku kada apvaisinimas ivyko, tas skaiciavimas pagal menesines tik bendras atskaitos taskas visom moterim.
Tai tada tikrai ramiau, kai su pirmagime niekas nieko nesakė kažkaip ramu buvo ☺️
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai