Helen parašė:
Nekrenta genai. Jeinorite, parašykite, negrūzinam birželio būsimų mamų ;)
Bet jus musu grupes ta tokia net nezinau kaip apibudinti - geroji informatyvioji feja 🌸
Daug info ir tikslingos
aciu kad esat sitoje grupeje ❤️
Helen parašė:
Nekrenta genai. Jeinorite, parašykite, negrūzinam birželio būsimų mamų ;)
Bet jus musu grupes ta tokia net nezinau kaip apibudinti - geroji informatyvioji feja 🌸
Daug info ir tikslingos
aciu kad esat sitoje grupeje ❤️
Katiniukeee parašė:
Bet jus musu grupes ta tokia net nezinau kaip apibudinti - geroji informatyvioji feja 🌸![]()
Jaučiuosi skolinga TD. Kitų narių, esančių čia, dėka, susilaukiau pirmagymės
Ne gydytojų, o narių, kurios sakė pavardes, vaistus, ką daryti, kai nežinojau nieko. Ir drąsino, kada reikėjo gerti/leistis vaistus, o gydytojų nuomonės buvo skirtingos ir keistėsi kas savaitę
Reikėjo rasti stiprybę savyje daryti tai, ne ką medikai sako, o tai, ką reikia.
Katiniukeee parašė:
Bet jus musu grupes ta tokia net nezinau kaip apibudinti - geroji informatyvioji feja 🌸![]()
Tikrai!❤️ As irgi dabar skaitau ir tokia euforija sirdyje del Helen ❤️wooow❤️
Tokia gera ramybe nuo jusu sklinda🥰
gr122 parašė:
Labas, jungiuosi prie jūsų. Mano paskutinės mm rugsėjo 13 d., nėštumo testas teigiamas ❤ kaip suprantu, turite ir privačią grupę, jei galite, prijunkite ir mane 😊……
Sveikinu prisijungus prie musu !
Nueikit kur forumas, poto uzdaros grupes, 2024m , ir rasit birzelinukus 🤓 bus paprasciau prisijungti jum
Sveiki, dėl uždaros grupės, šiuo metu yra slapta, dabar be admin pakvietimo nepateksit, nes yra ten nemažai narių, bet dėja bendraujančios mažai. Kad uždara būtu aktivi ir draugiška grupė, turite bendrauti atvirame. Admin stebį šią atvirą grupę, jei jus čia aktyviai bendrausit būsit pakviestos 🌷😉
Airem parašė:
Sveikos merginos, kadangi man tai pirmas nestumas.. esu visiskai zaliaar galima dazyt plaukus dazais, ar geriau ne?
![]()
Sveiki, paziurekite instagram gydytojos Gretos Balciunienes paskyra.
Ji turi paruosusi irasa, kokios grozio proceduros galimos, o kurios nerekomenduojamos nestumo metu. Plauku dazymas (ir sviesinimas) galimas
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai