Evah parašė:
Sveiki, paziurekite instagram gydytojos Gretos Balciunienes paskyra.Ji turi paruosusi irasa, kokios grozio proceduros galimos, o kurios nerekomenduojamos nestum…
As tokios nerandu... nes mane domina nagu proceduros 😀
Evah parašė:
Sveiki, paziurekite instagram gydytojos Gretos Balciunienes paskyra.Ji turi paruosusi irasa, kokios grozio proceduros galimos, o kurios nerekomenduojamos nestum…
Suninthesea parašė:
Pasiziurekite "gydytoja_greta"
Nagu lakavimas (paprastas, gelinis)-galimas
Evah parašė:
Aciu❤️
Airem parašė:
Sveikos merginos, kadangi man tai pirmas nestumas.. esu visiskai zaliaar galima dazyt plaukus dazais, ar geriau ne?
![]()
Taip galima dažyti, yra daug ir ekologiškų dažų :)) aš apie plaukų dažymą.
Jungiuosi prie Jūsų ;) echo patvirtino, kad nėštumas vietoje - tad po truputį jau pradedam džiaugtis ir laukti ;)
Nėštumas nebe pirmas, tik "pertrauka" nemaža gavosi (8metai). Pojūčiai kol kas labai stiprūs, ypač paskutinę savaitę, nuolatinis pykinimas ir pilvo apačios maudimas. Gyd sakė viskas normalu, vaisius tvirtinasi - todėl ir maudžia. Patarė vengti fizinio krūvio. Sunkoka man proprasti, bet ko nepadarysi dėl augančios pupelės
Džiaugiuosi už visas 🎈
Skalvija parašė:
Jungiuosi prie Jūsų ;) echo patvirtino, kad nėštumas vietoje - tad po truputį jau pradedam džiaugtis ir laukti ;)
Sveiki. Man tarpukas irgi 8 metai ☺️
Skalvija parašė:
Man identiška situacija, kaip jums. Dukrai 8m.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai