monamour parašė:
Aciu ❤️❤️❤️O negavus laiku cia gal kazkur privaciai galima butu nueit?
Galima, žinoma, bet sumos 🙉🙉🙉 vakar pati žiūrėjausi ir jeigu būčiau negavusi, tai eičiau, bet apsilankymas maždaug nuo 200€ išplėstiniui tyrimui
monamour parašė:
Aciu ❤️❤️❤️O negavus laiku cia gal kazkur privaciai galima butu nueit?
Galima, žinoma, bet sumos 🙉🙉🙉 vakar pati žiūrėjausi ir jeigu būčiau negavusi, tai eičiau, bet apsilankymas maždaug nuo 200€ išplėstiniui tyrimui
Dan1elė parašė:
Galima, žinoma, bet sumos 🙉🙉🙉 vakar pati žiūrėjausi ir jeigu būčiau negavusi, tai eičiau, bet apsilankymas maždaug nuo 200€ išplėstiniui tyrimui…
🥲🥲 o kur ziurejotes?
monamour parašė:
🥲🥲 o kur ziurejotes?
Tai visus gydytojus, kurie kvalifikuojasi dvynių priežiūrai pincete, tada iš ten randi privačias ir žiūri. Bet, žinokit ir ten su vietom ne pyragai. Aš ieškojau Meilės Minkauskienės, Vlado Gintauto, Eglės Machtejevienės, Eglės Savukynės, Mindaugo Kliučinsko, Reginos Mačiulevičienės ir Vytauto Abraičio. Tai man kadangi už 2 sav su biškiu reikia, tai laiko buvo tik pas Meilę ir Eglę S. Tai čia Vaisingumo klinika, Unėja ir Radvilų klinika
Dan1elė parašė:
Tai visus gydytojus, kurie kvalifikuojasi dvynių priežiūrai pincete, tada iš ten randi privačias ir žiūri. Bet, žinokit ir ten su vietom ne pyragai. Aš ieškojau Mei…
Aciu labai 🥰 dabar pasiziurejau Radvilu kl. Yra pas Egle S. vizitas 80e ir kaip suprantu dar prisideda tyrimo kaina prie vizito kainos? 😀🤯
monamour parašė:
Aciu labai 🥰 dabar pasiziurejau Radvilu kl. Yra pas Egle S. vizitas 80e ir kaip suprantu dar prisideda tyrimo kaina prie vizito kainos? 😀🤯
O jūs kuriai datai ieškote vietų?
monamour parašė:
Turi vadintis išsamus daugiavaisio <...> tyrimas + konsultacija 😅
Dan1elė parašė:
Turi vadintis išsamus daugiavaisio <...> tyrimas + konsultacija 😅
Aš Unėjoj pas Eglę Suvukyne buvau tam 18-20 išplėstiniui, tai man dar gimdos kaklelio ilgį patikrino ir galutinė suma gavosi 320eur 🫣🫣
justyy parašė:
Aš Unėjoj pas Eglę Suvukyne buvau tam 18-20 išplėstiniui, tai man dar gimdos kaklelio ilgį patikrino ir galutinė suma gavosi 320eur 🫣🫣
Taip, o ji net neturi profesorės laipsnio. Suprantu ten kokia Meilė ar E. Machtejevienė, kad brangiau, ten jos nuolat investuoja į save... Žodžiu baisu, bet va kai negauni vietų Klinikosi griebiesi šiaudo, brangaus šiaudo 😁
kkornelija parašė:
O jūs kuriai datai ieškote vietų?
05.10 - 05.17 mazdaug, o ka?🙂
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai