Gabi023 parašė:
Man per vidinį echo pamatavo ilgį
Man pačioj pradžioj matavo per vidų, o 12 ir 18 sav per pilvo sieną, kas nera labai tikslinga
Gabi023 parašė:
Man per vidinį echo pamatavo ilgį
Man pačioj pradžioj matavo per vidų, o 12 ir 18 sav per pilvo sieną, kas nera labai tikslinga
N_I_D_A parašė:
Man va pirmadieni žiūrėjo, kai tikrino ar placenta pakilo, taip tai turbut butų net nežiūrėjus
Gabi023 parašė:
Man va pirmadieni žiūrėjo, kai tikrino ar placenta pakilo, taip tai turbut butų net nežiūrėjus
Man nėra jokių indikacijų, bet kažkaip patikrino dėl visa ko
Miss Cherry parašė:
O aš noriu paklausti apie kaklelį. Jums tikrino jį kažkurio vizito metu? Su pirmu nėštumu buvo tikrintas tik prieš gimdymą... Šį nėštumą irgi noekas apie jį nekalba…
Aš turėjau persileidimą 19sav, keista būtų nepatikrine, bet paprašiau ir patikrino🤷
Angels22 parašė:
Sveikos, gal žinot gerų būtų kaip gerklę pagydyti? nu niekaip man jos nepraeina, šiandien išvis kaip nusideginus atrodo😮💨😮💨. Kai turėjus vėlyva persileidimą atrod…
Sveiki, daug šiltų skysčių, šaltalankių aliejų purškit su medetkom. O gal refliuksas nuo skrandžio gerklę išdegino? Tada čiulpiamus nuo rūgščių reiktų naudot☺️
julija05 parašė:
Ačiū sirdingai visom už palaikymą ♥️
Įsitaisiau palatoj jau ilgam. Ausines, plansetas. Žiūriu filmus.
Labas rytas, kaip Jūs laikotės? Vis pergyvenu ar Jums viskas gerai ❤️
Miss Cherry parašė:
O aš noriu paklausti apie kaklelį. Jums tikrino jį kažkurio vizito metu? Su pirmu nėštumu buvo tikrintas tik prieš gimdymą... Šį nėštumą irgi noekas apie jį nekalba…
Praeitos savaites isvadose parasyta kaklelis ilgas ir uzdaras. O siaip mano placenta ir dar zemai🙂
Labas rytas. Šiandien buvo visi daktarai ir mano prižiūrintis gydytojas. Tai prognozes liūdnos. Susitaikiau, sveika protą bandau išlaikyti.
Į maksti prolobuoja vandens pusle 3 cm, nors ir vaikelis pakankamai aukštai.
Kol nėra infekcijos ir vandenis nenubėgo, bando išsaugoti nėštumą
Bet prognozių jokių , net 26 sav gimdymas- vaikelis labai bus dar mažas.
Godvile parašė:
Labas rytas, kaip Jūs laikotės? Vis pergyvenu ar Jums viskas gerai ❤️
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai