Chanelr parašė:
Dar ne, tikriausiai gal dar anksti arba del to nes mano placenta priekineje pilvo sienoje🙏🏻 O jus?
pas mane irgi priekineje
Chanelr parašė:
Dar ne, tikriausiai gal dar anksti arba del to nes mano placenta priekineje pilvo sienoje🙏🏻 O jus?
pas mane irgi priekineje
Lindi parašė:
Gal galit ka patart is vaistu nestumo metu , kad nueiti i wc kazin microlax galima ?
Gysločio luobelės-skaidulos
Lindi parašė:
Gal galit ka patart is vaistu nestumo metu , kad nueiti i wc kazin microlax galima ?
Žinau, kad kitos naudoja microlax, bet pagal vaisto gamintoją nėra pakankamai tyrimų, kad teigti, jog nėščiosioms jis visiškai saugus.
Bitu parašė:
Gal kuri nors jau jauciat judesiukus?
Aš lygtais jaučiu kažką vakarais kai atsigulu, tokie burbuliukai ir visada kai atsigulu į lovą. Kelias sekundes toks jausmas buna. Bet aišku nežinau ką aš čia jaučiu iš tikrųjų 😂😂
Fanta2 parašė:
Sveikos. Merginos patikslinkit ar gerai suprantu. Jei išeičiau į dekretą sausio vidury(tarkim 15d.) tai VPA skaičiuotusi nuo 2023-11-15 iki 2024-11-15 ?
Nesu tikra,bet lyg ir paskutinio menesio tik nebeima. Tai man atrodo jog 12.15 butu 🤔
Lindi parašė:
pas mane irgi priekineje![]()
Pas mane irgi priekineje, su antra taip pat buvo priekineje, tai judesiai buvo silpnesni nei su pirmaja🙂
Brouček parašė:
Pas mane irgi priekineje, su antra taip pat buvo priekineje, tai judesiai buvo silpnesni nei su pirmaja🙂
o kada pajutote judesius?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai