dukryte1 parašė:
Sveiki,gal kuri vaziavote pasirodyti del rando ? Gydytoja israse siuntima .nes du cp.
Taip turi išrašyti.
dukryte1 parašė:
Sveiki,gal kuri vaziavote pasirodyti del rando ? Gydytoja israse siuntima .nes du cp.
Taip turi išrašyti.
avietuke parašė:
Taip turi išrašyti.
O paskui ar bereiks siuntimo prasyti ar jau klinika patys israsys kada jau darytu cp,
dukryte1 parašė:
O paskui ar bereiks siuntimo prasyti ar jau klinika patys israsys kada jau darytu cp,
Klinika Jums nurodys. Bet greičiausiai, kad jau nereiks.
avietuke parašė:
Klinika Jums nurodys. Bet greičiausiai, kad jau nereiks.
Supratau,nes siandien jau paskutinis vizitas buvo pas gine,ketvirtadieni vaziuoju pasitikrinimui ,nes jau kita savaite 39 sav sako kita sav jau turetu but aisku kada darytu operacija.bus matyti ar guldys anksciau ar kita savaite atvaziuoti.o laikas labai greitai bega,;)
Jaukumas parašė:
Merginos, kaip susitvarkėt su operacijos baime? Man liko 4 dienos, jau dabar panikuoju...
Pakalbėjau su vyru, kaip norėčiau, kad jis užaugintų vyresnius vaikus, kad tęstų būrelius ir t.t. nes tikrai buvo jausmas, kad gali kažkas nutikt operacijos metu... Dar galima parašyti laišką vyrui analogiška tema, su smulkmenomis... Man tada pasidarė ramiau, kad ir be manęs situacija būtų pilnai kontroliuojama
Na man tai padėjo. Prasčiau miegojosi tik naktį prieš suplanuotą CP dieną.
Pūkuotukas parašė:
Pakalbėjau su vyru, kaip norėčiau, kad jis užaugintų vyresnius vaikus, kad tęstų būrelius ir t.t. nes tikrai buvo jausmas, kad gali kažkas nutikt operacijos metu...…
Dėkoju už patarimą
Jaukumas parašė:
Merginos, kaip susitvarkėt su operacijos baime? Man liko 4 dienos, jau dabar panikuoju...
as ant tiek bijau cezario, sakes, nors ir trecias kartas, bet visa ta procedura yra labai traumuojanti...
Bijau kad panikos priepuolis istiks pries einant ten..
kaip jums sekesi?
dukryte1 parašė:
Sveikos.noriu paklausti gal kuriai yra buve is po cp operacijos skauda vienos puses sonkauliai?
as kiek atsimenu tai man viska ANT TIEK skaudejo. vienom praeina lengvai, po keliu dienu jau vos ne kaip nieko nebuve vaiksto, as tai savaitem skausmuose buvo ir skaudejo VISKA
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai