Jolanta-K@J mama parašė:
Nieko nebuna nutraukiama.
Vaikas gali eiti i darzeli, mama gali buti VPA.
Labai ačiū už info
Jolanta-K@J mama parašė:
Nieko nebuna nutraukiama.
Vaikas gali eiti i darzeli, mama gali buti VPA.
Labai ačiū už info
Labas! Kadangi siandien sodroj man nesuteike issamios info kaip man geriau elgtis, tai klausiu dar cia. Dukra gime 2019.sausi.Vyro atlyginimas kintamas. Galvoju antrus metus perrasyt ant jo, taciau nezinau ar man apsimoka. Issitraukiau vyro draudziamu pajamu suvestine nuo 2018-12-01 iki 2019-11-30. Tai pagal ta laikotarpi skaiciuojasi ar ne? 🤔
Karuse_ parašė:
Labas! Kadangi siandien sodroj man nesuteike issamios info kaip man geriau elgtis, tai klausiu dar cia. Dukra gime 2019.sausi.Vyro atlyginimas kintamas. Galvoju ant…
Taip.
Tik israsa ziurekit 2019.01.01 iki 2020.01.01 nes gi moka uz praeitus menesius, t.y 2019.01 ka ismokejo tai yra 2018.12 men pajamos ir t.t
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
O tada ar verta lygint su mano draudziamu pajamu suvestine tam laikotarpiui? (realiai ten tik motinystes ismoka) suma gaunasi tikrai mazesne nei pas vyra 🤔 kadangi bjauri konsultante snd buvo, idomu ryt paskambinus i sodra pasakytu tikslias ismoku sumas ar ne.
Karuse_ parašė:
O tada ar verta lygint su mano draudziamu pajamu suvestine tam laikotarpiui? (realiai ten tik motinystes ismoka) suma gaunasi tikrai mazesne nei pas vyra 🤔 kadangi …
Ne.
Tai jus ziurekit kiek jums dabar paskirta uz antrus metus, gi jums nieko neperskaiciuos, kaip jau paskaiciuota, tiek i gaudinesit.
Jums tik vyro suskaiciuoti ir palyginti su jusu paskirta.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ne.
Tai jus ziurekit kiek jums dabar paskirta uz antrus metus, gi jums nieko neperskai…
Tame esme, kad as nesuprantu tiksliai kaip mazdaug apsiskaiciuoti, pagal kokia formule. Sodroj man pasake, kad as neapsiskaiciuosiu pati. O ji irgi nesiteike paaiskinti ar paskaiciuoti (draugei euras i eura pasake sumas). Todel tiesiog lyginu tas sumas 🙈 nes nenoriu perrasyt tiksliai nezinodama islosiu ar ne.
nebent galima butu po to atsaukt
Karuse_ parašė:
Tame esme, kad as nesuprantu tiksliai kaip mazdaug apsiskaiciuoti, pagal kokia formule. Sodroj man pasake, kad as neapsiskaiciuosiu pati. O ji irgi nesiteike paaisk…
Sodros puslapi yra skaiciuokle.
https://www.sodra.lt/lt/skaiciuokles/motinystes_pasalpos_skaiciuokle#step1
Karuse_ parašė:
Tame esme, kad as nesuprantu tiksliai kaip mazdaug apsiskaiciuoti, pagal kokia formule. Sodroj man pasake, kad as neapsiskaiciuosiu pati. O ji irgi nesiteike paaisk…
Prisijunkit prie sodros ir paspauskit mano išmokos turi būt atsiūstas laiškas kiek jum paskaičiuota už pirmus ir antrus metus
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai