Militukas0208 parašė:
Sveikos mamytes, pirmadieni laukia mums adenoidu operacija. Bet vaikas sloguoja. Na jis visada sloguoja viena diena mažiau kita daugiau. Klausimas ar operuos
Mus su sloga operavo
Militukas0208 parašė:
Sveikos mamytes, pirmadieni laukia mums adenoidu operacija. Bet vaikas sloguoja. Na jis visada sloguoja viena diena mažiau kita daugiau. Klausimas ar operuos
Mus su sloga operavo
Laba diena, galbūt neseniai(1mėn) bėgyje turėjot šią operaciją ir galit pasakyti kaip yra dėl tėčių? Skaičiau, kad reikia specialaus leidimo lankytojams, nes vis dar tik vienas(bent taip supratau) lydintis gali būti. Vyras labai nori būti šalia. Gal žinote kas ir kaip su tais tėčiais? 😊
Mascarene parašė:
Laba diena, galbūt neseniai(1mėn) bėgyje turėjot šią operaciją ir galit pasakyti kaip yra dėl tėčių? Skaičiau, kad reikia specialaus leidimo lankytojams, nes vis da…
Net nepagalvojau,kad reikia ir tecio.. nelabai suprantu,ka ten dviese daryt🙈 nepykit, pagirtina,bet cia tokia paprastute operacija,kad tikrai nereikia burio draugu prie lovos..
Mes Santariskese pries menesi daugiau operavomes,palatoje buvo 4 vaikai su 4 mamom, na tikrai uztenka zmoniu ir surmulio
waily parašė:
Net nepagalvojau,kad reikia ir tecio.. nelabai suprantu,ka ten dviese daryt🙈 nepykit, pagirtina,bet cia tokia paprastute operacija,kad tikrai nereikia burio draugu …
Mes santariskese operavomes pries 3 metus,palatoj buvo 5 vaikai,2 is ju su abiem tevais,kiti su mamom,dar karsta diena tokia buvo,na tikrai per daug to surmulio o karsta kaip palatoj,net neturejau ir as minties dar imt vyra kartu,bet mus paliko nakciai,tai vakare jau vyras atvaziavo.
waily parašė:
Net nepagalvojau,kad reikia ir tecio.. nelabai suprantu,ka ten dviese daryt🙈 nepykit, pagirtina,bet cia tokia paprastute operacija,kad tikrai nereikia burio draugu …
Mes norim privačios palatos, tikiuosi pavyks gauti. Na vyras nori būti šalia, man normalu, nes jis visur dalyvauja. 😁 plius pvz kaip išeiti į tualetą, jei vaikas nemiega, bet yra su kateteriu, kartu nelabai vestis? Arba kaip mamai pavalgyt? Man jau pietų niekas neduos. Tiesiog tėtis yra buityje visur šalia, tai natūralu, kad neįprastoje situacijoje dar labiau nori būt kartu. 😊
Mascarene parašė:
Mes norim privačios palatos, tikiuosi pavyks gauti. Na vyras nori būti šalia, man normalu, nes jis visur dalyvauja. 😁 plius pvz kaip išeiti į tualetą, jei vaikas ne…
Pavalgiau kol vaiką operavo (nuo isvezimo i op iki par ezimo yra mazduwg valanda). Po operacijos parvežė, paliko pilnai atsigauti. Po valandos atnešė jogurto vaikui. Ir dar po pusvalandzio namo vaziavom. Į wc nebuvo problemos nueiti, palata pilana vaikų su mamomis, tas pora min mielai paziūrėjo. Kateteris buna uzbintuotas, kad vaikas tai lengvai jo neistrauktu.
Mascarene parašė:
Mes norim privačios palatos, tikiuosi pavyks gauti. Na vyras nori būti šalia, man normalu, nes jis visur dalyvauja. 😁 plius pvz kaip išeiti į tualetą, jei vaikas ne…
Mes kai buvom man davė valgyti, vaikui jogurta davė. Tai kaip ir viskas gerai.
Imant privacia palata gali būti ir tetis.
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai