2018.10.02 10:35 (prieš 7 m.)
EvieV parašė:
Tiesa, dar ilgas kelias laukia
bet negaliu nesidziaugti bent vemimo ir prastos savijautos isvengusi
tik nuovargi jauciau, bet jei ne mm dingusios net negalvoc…
Mano nestumai lb lengvi,kaip jus sakete jeigu nedingusios menesines tai ir nemanyciau kad nescia
na ir iki galo taip,pilvukas nedidelis,svorio priaugimas visumoje apie 13 kg. Tai jokiu problemu ir neturejau del sveikatos. Na bet kitur pas mane buvo bedu,32 sav pamate kad placenta zemai ir dengia gimdos kakleli,na ir pradejo kalbeti apie planini cp,nes pati niekaip negaleciau gimdyti,nukraujuociau. Kadangi gyvenu nuo ligonines 30 min kelio,tai 34 sav pagulde i ligonine,kad nerizikuoti del kraujavimo galimybes ar prieslaikinio gimdymo,nes per tiek laiko esant kraujavimui pavojus ir man ir leliukui. Tai va gulejau ligoninej,planiniui cp jau buvo data paskirta 38 sav. Nu ir 36 sav pradejo begti vandenys ir emergency c-section ir aciu dievui viskas gerai ir man ir lelytei
tai va tokia istorija,lengvas nestumas bet pabaiga visai nelengva. O dbr kaip ir viskas gerai,mazute auga kaip ant mieliu
guguojam,krykstaujam ir mokinames daug nauju dalyku. Jums dar pakenteti kelis meneselius ir laikysite savo stebukliuka ant ranku
ar cia pirmasis nestumas?