Doommetal parašė:
Vaikui dar reikia įprasti prie logopedės
Dar ir ta logopedę normalia atrasti reikia. Aš kai atsimenu, tai dvejose poliklinikose, tragedija buvo
Doommetal parašė:
Vaikui dar reikia įprasti prie logopedės
Dar ir ta logopedę normalia atrasti reikia. Aš kai atsimenu, tai dvejose poliklinikose, tragedija buvo
Kurios mamytės auginate autistukus, gal padėsite susivokti. Mergytė beveik 9 mėn, tačiau nevisada atsiliepia į vardą, nenoriai į akis žiūri ir pastoviai zirzia visą dieną nuo bet ko - noriu paguldyti, noriu pamankštinti, pasodinti, valgydinti ir t.t., nenoriai būna ant rankų, nepatinka, kai pvz su šlapia servetėle noriu nuvalyti veiduką ir rankas. Ar tai jau požymiai, kad gali būti ateityje nustatytas autizmas? Keliausim pas neurologą, nes labai neramu.
Norejau pasiklausti nuomones. Ar vaikui privalomas Disc tyrimas? Musu darzelio logopede grasina vaiko teisemis jei jo nesidarysim... Vaikui 3.4 kalba dazniausiai aiskiai tik 2 zodziu sakinukais. Noriu i lauka, noriu sysiu, einam piesti, tu piesk ir pan.Daug zodziu taria neaiskiai.
Estelle parašė:
Kurios mamytės auginate autistukus, gal padėsite susivokti. Mergytė beveik 9 mėn, tačiau nevisada atsiliepia į vardą, nenoriai į akis žiūri ir pastoviai zirzia visą…
Seku temą, nes panašiame amžiuje ir aš panašiai gąsdinausi, kadangi elgesys buvo kone identiškas jūsų aprašytam. Dabar jau 16 mėn. Ir tikrai nieko panašaus neliko, mergaitė guvi, gudri, suoranta daig, meili
ir nieko nedarėm. Panašu, kad taip elgėsi mažas 9 mėn. kukulis, kuris dar sunkiai gaudėsi pasaulyje, o aš prisiskaičiusi kitų mamų pasakojimų, kad nuo 9 mėn. kiti jau ir žodžius kartoja, be reikalo stresavau ir dar vaiką į kažkokius nesąmoningus rėmus matavau
Volunge parašė:
Seku temą, nes panašiame amžiuje ir aš panašiai gąsdinausi, kadangi elgesys buvo kone identiškas jūsų aprašytam. Dabar jau 16 mėn. Ir tikrai nieko panašaus neliko, …
Aš auginu dvynukes, tai abi oho kokios skirtingos. Ir ką išvardinau apie vieną mergytę, kita visiškai kitaip elgiasi. Vis stengiuosi jų nelyginti, nes jos skirtingi žmonės, bet vis tiek nerimas kyla.
Estelle parašė:
Kurios mamytės auginate autistukus, gal padėsite susivokti. Mergytė beveik 9 mėn, tačiau nevisada atsiliepia į vardą, nenoriai į akis žiūri ir pastoviai zirzia visą…
Galit pasikonsultuoti su specelistais, bet manau tokio mažiaus dar nereikia panikuoti.
vilkdage parašė:
Norejau pasiklausti nuomones. Ar vaikui privalomas Disc tyrimas? Musu darzelio logopede grasina vaiko teisemis jei jo nesidarysim... Vaikui 3.4 kalba dazniausiai ai…
Keistas spaudimas iš logopedes darželio. Tas Disc tirimas reikalingas ivertinti vaiko raida kokiam amžiuje atitinka jo gebejimai.
Kurpelė parašė:
Keistas spaudimas iš logopedes darželio. Tas Disc tirimas reikalingas ivertinti vaiko raida kokiam amžiuje atitinka jo gebejimai.
Esam normali seima, turim dar viena vaika 12m. niekada neteko su vaiko teisemis susidurti. Ir vaiko neprieziura, nes atsisakiau dabar darytis tyrima?! Net nezinau kaip reaguoti, lengvas sokas. Vyresnelis taip pat lankesi darzeli pas ja, konsultacijos metu ji man i akis ziuredama sako jus R raides taisyklingai netariate, kiek pamenu liepe dar tarti man. Tik, kad pas mane blogas sakandis dantu ir tai itakoja, ir vaikas tai paveldejo. Gal va jaunelis tai turi paveldejes. Uztat ir nenoriu niekur skubeti, juolab vaikas viska supranta, zaidzia, bendrauja.
vilkdage parašė:
Esam normali seima, turim dar viena vaika 12m. niekada neteko su vaiko teisemis susidurti. Ir vaiko neprieziura, nes atsisakiau dabar darytis tyrima?! Net nezinau k…
Daug vaikų r raidės tokio amžiaus dar netaria tam ir yra logopedai. Patarčiau jums pasikonsultuoti ir su kitu specelistu. O kaip ji jums pasake, kad jai tyrimo nedarysit vaiku teises kvies ar kaip? Nesuprantu to spaudimo jai tik dėl kalbos vaiko.
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai