Kristut parašė:
Labas rytas,
tepliojimai rudi prasidejo...
o pas tavekilimas i gera puse...
Kristut parašė:
Labas rytas,
tepliojimai rudi prasidejo...
o pas tavekilimas i gera puse...
j.viktorija parašė:
Labas rytas, Citrinka man atrodo, kad tas kilimas geras zenklasKristut sauniai pakilai
Ir as pasirodau taip pat pakilusi
![]()
sauniai kylat
j.viktorija parašė:
Labas rytas, Citrinka man atrodo, kad tas kilimas geras zenklasKristut sauniai pakilai
Ir as pasirodau taip pat pakilusi
![]()
BT kilimo rytas pas mus
irita parašė:
ale mergyt, neblogai !!!!
Bet dar ne vakaras kaip sakoma
Citrinka parašė:
tepliojimai rudi prasidejo...![]()
o pas tavekilimas i gera puse...:)…
Velniava
bet kaip idomiai, kodel pakilo tada
Safari parašė:
sauniai kylat![]()
Aciu
Stebesim, kas toliau vyks
Labas rytas mergaites :))
As tai ri kazkaip vienodai laikaus
vakar koke 13 val dienos bandziau temp pamatuoti tai jau buvo 37.3 nors ryte tik 36.7;/ tai zinoma neuzskaiciau...galetu is ryto tiek buti
O stai pas mane toks grafikelis...manyciau nieko gero nezadantis, o krutine taip skauda, kad net sportine lemenele nakciai turiu uzsideti ...tai lauksiu mm ko gero tevu-darzelis.lt/rk63482@1309225652f
Kristut parašė:
BT kilimo rytas pas mus![]()
man irgi labai keista, vyras nori kad testa pasidaryciau, o as taip bijau nusivilti...
Sveikos konsultantės. Jau man reikia patarimo, kažkas su šiuo mėnesiu pas mane darosi, turėjau mmm sulaukti spalio 10 d. tai vėluoja jau 5 dienos. BT nekrenta, jokių vaistų ar kontraceptikų nenaudoju, NT kol kas nieko, šiaip mano ciklas yra 35 dienos, o dabar jau virš normos 41 CD ir 18 DPO. Ar man dar verta kažko tikėtis ar reikia bėgti pas ginę :/ Požįmiai, tai per mmm dienas kai jos turėjo būti paskaudėjo pilvo apačia, dabar pastoviai tik skauda spenelius kitaip nei įprastai, esu paliegusi miegočiau ir miegočiau... tevu-darzelis.lt/rk30910@130905a1f9c
o čia babyplan.ru grafikas www.babyplan.ru/user/183916-guldup/
Patarkit merginos, didelis ačiu.
Be to ar galėtų 33 CD būti kokia implantacija per pakilimą BT :/
P.S.
Aš prieš metus laiko turėjau persileidimą, tai tuomet kibimas buvo rugsėjo 30 d. o NT teigiamas parodė tik Lapkričio 03 d. tuomet ir vieninteliai dalykai kurie buvo tai didelis spenelių skausmas ir dešinio šono skausmas. Turiu ką palyginti, bet šiuo metu tokių dalykų nėra.
Ieva995 parašė:
Labas rytas mergaites :))
mano manymu, gražus dar tavo grafikas...
2-0-1-3 parašė:
Sveikos konsultantės. Jau man reikia patarimo, kažkas su šiuo mėnesiu pas mane darosi, turėjau mmm sulaukti spalio 10 d. tai vėluoja jau 5 dienos. BT nekrenta, joki…
2-0-1-3 parašė:
Sveikos konsultantės. Jau man reikia patarimo, kažkas su šiuo mėnesiu pas mane darosi, turėjau mmm sulaukti spalio 10 d. tai vėluoja jau 5 dienos. BT nekrenta, joki…
As manyciau palauk dar ...nes matau NT daug jau padarius esi ..Kitoms nestuma parodo tik gerokai veliau. Pabandyk pigiausius NT nusipirkti o jei bandei tada Easy cup NT ar kazkaip panaisia vadinasi, labai gerai nestuma parodo, nors ir nedidelis buna .. O jei vis vien nieko NT nerodys, tai gal ir verta pas gine begti , gal su hormonais kazkas ( tikrai negazdinu) Gal but per daug galvoji apie nestuma, o gal ir stresas savo daro . O mm nereguliarios ?
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai