Labas rytas
taip kas tiesa, tas ne melas :), as sau labai grazeju bei jauciyuosi patraukli, labai noriu dar 10kg numesti ir bus liux
Nusipirkau hula hoop lanka, idomu kaip man seksis ji sukti
Agne L. parašė:
Labas rytas![]()
Man kazkada nuo sito lanko tooookios melynes buvo, kad padovanojau as ji draugaitei
O kilogramai istirpo ir be jo
excllusion parašė:
Man kazkada nuo sito lanko tooookios melynes buvo, kad padovanojau as ji draugaitei![]()
Man tirpsta kg bet noreciau greiciau sonus irgi numesti :). Zinau kad bus melyniu, pasiruosusi tam
saunuoles mamytes
taip ir toliau
man kolka snieka snerekomenduoja laikytis Dukano dietos nes maitinu
tai nusprendziau skaiciuoti kalorijas, mazinti porcijas, pasportuoju vakarais, tai pastebiu, kad siek tiek stangresne pasidariau, ne tokia istezusi oda, celiulito gal kiek net apmazejo
kg dar nelabai krenta, nes tik savaite normaliai skaiciuoju kalorijas, po to ja spo truputi mazinsiu.
Nesilaikydama dietos visai gerai jauciuosi, nes zinau, kad galiu valgyti viska ka noriu, tik kiekius reikia sekti
zodziu bandau save kazkaip kontroliuoti
nes nestumo metu ipratau uzkandziauti, o dabar pratinuosi sio iprocio atsisakyti
pavadinimas dukano dieta tai nereiskia kad yra dieta ir nieko nevalgai..cia valgai daug visko ir tikrai skaniai..valgai kiek nori ir kada nori..
imetu keleta nuotraukyciu ka gamindavau

ir dar daug daug visko galima prisigaminti ir valgyti..valgai daug o svoris krenta
Ritata parašė:
pavadinimas dukano dieta tai nereiskia kad yra dieta ir nieko nevalgai..cia valgai daug visko ir tikrai skaniai..valgai kiek nori ir kada nori..
atrodo tikrai skaaaniai
manau,kad daug ka ir as galeciau sau prisitaikyti (maitinu kudyki)
mazulia parašė:
atrodo tikrai skaaaniaimanau,kad daug ka ir as galeciau sau prisitaikyti (maitinu kudyki)
Maitinu ir as dar savo beveik 2 metu kudiki;)
Ritata parašė:
Maitinu ir as dar savo beveik 2 metu kudiki;)
saunu
as pirmagime maitinau lygiai 2 metus
jau buvau 5 men.nescia kai nutraukiau maitinima, tai ir pasidietinti nespejau...
Ritata parašė:
parasyk picu bei tuno kotletuku receptukus prasau
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai