Burbuliukeeeee parašė:
Su dvyniais apsimoka eiti 2metus o ne 18men. Nes ismokos procentai didesni. Taip, gaunate 4men neperleidziamu. Kuriuos betkada gali tetis paimti (tuo metu mama eina…
O gal žinot,kokie tie procentai 24 mėn.?
Burbuliukeeeee parašė:
Su dvyniais apsimoka eiti 2metus o ne 18men. Nes ismokos procentai didesni. Taip, gaunate 4men neperleidziamu. Kuriuos betkada gali tetis paimti (tuo metu mama eina…
O gal žinot,kokie tie procentai 24 mėn.?
Rillkl parašė:
Labas. Šiuo metu domiuosi vpa su dvyniais. Forumas išskaitytas, internete irgi ieškota info. Bet noriu paklausti jau esančių dvynių mamų kaip praktiškai gavosi visi…
Su dvyniais labiau apsimoka eiti 24mėn. Ir tik gimus vaikams kad tėtis eitų tėvystės atostogų, nuomet pasikeičiant vaikus , neoerleidžiamus mėnesius. Nes mamai automatiskai pirmi mėn yra neperleidžiami. Ir jei tėtis neina tų pirmųjų mėn. Realiai padovanojat valstybei pinigėlių, nes gaunat maximumą už viena tuos 78% o kitas juk kaba "ore".
Jei dviem metam einat. Pirmi metai 78% , antri 60%.
Mes konsultavomės ir mums labai padėjo Milda Maknavičienė. Instagrame milda_mak, ten daug info ir apie išmokamas ir kaip suplanuoti tas "atostogas". Galima ir pasinaudoti jos paslaugomis.
Bet ir visuomet galima tiesiog paklausti kas neaišku
Gal aiškiai išdėsčiau, o jei kažka susivėliau pažiurėkit pas Milda
🤗
Teta Rutyte parašė:
Su dvyniais labiau apsimoka eiti 24mėn. Ir tik gimus vaikams kad tėtis eitų tėvystės atostogų, nuomet pasikeičiant vaikus , neoerleidžiamus mėnesius. Nes mamai auto…
Paantrinsiu Mildos rekomendacijai! Mes irgi pas ją konsultavomės! Labai aiškiai viską išdėstė!
Sveikos, suzinojau, kad laukiuosi dvynuku. Kolkas nestumas dar labai mazas, bet vistiek daug dalyku neramina ir tt. Kiek skaiciau, normalu, kad kazkiek skiriasi dydis, bet noriu paskaityti realiu patirciu 😊 Viena puslyte 4sav kita 4+6
Ar yra kam buve taip nuo pradziu ir ar viskas cia gerai? 😊
Sveikos 🙂 Su klausimėliu. O jums, kai pirmų echo metu pamatė dvi puslytės jos abi šalia viena kitos buvo? Pas mane matė dvi puslytės, tik abi viena nuo kitos nemažai nutolusios. Tai nepatvirtino nieko. Tik tiek, kad abi panašaus dydžio ir abejose matė viduj kažką, išmatavo. Širdelei dar plakti per anksti buvo, tai nepatvirtino nieko. Įdomu kuo baigsis 🙈
ŠurumBurum parašė:
Sveikos 🙂 Su klausimėliu. O jums, kai pirmų echo metu pamatė dvi puslytės jos abi šalia viena kitos buvo? Pas mane matė dvi puslytės, tik abi viena nuo kitos nemaža…
Sveika, viena nuo kitos buvo tolokai 😊
Viltute7 parašė:
Sveika, viena nuo kitos buvo tolokai 😊
Sveikinimai!🌸 Ir ačiū už atsakymą! Vau! Tai visiškai realu, kad ir man gali patvirtinti. Būtų toks stebuklas! 😍
Širdelės parašė:
Sveikos mamytes, kaip sekasi jums pačioms? Kaip mažyliai? Aš su tokiu klausymu , kaip jūsų pilvukai ? 🤨 kaip sekėsi išnešioti dvynius? Svarstau apie operacija , ne…
Sveiki,
Turiu aš irgi ir išvaržą, ir diastazę. Lankiausi pas Marių Lasinską, jis man patarė diastazės kol kas neliesti, o tik išvaržą sutvarkyti. O paskui bus matyti. Aš pastebėjau, kad man diastazė dar po truputį mažėja. Bet labai noriu susitvarkyti bambą, nes estetiškai negražu. Tik niunsas tas, kad po operacijos negalima bent porą savaičių kelti didesnius kaip 5 kg svorius, mano bičai po 12 kg sveria 😀
Kiek cm pas jus diastazė ?
Rudenelis-1 parašė:
Sveiki,
Turiu aš irgi ir išvaržą, ir diastazę. Lankiausi pas Marių Lasinską, jis man patar…
Šeimos gydytoja mane nukreipė pas ginekologą, bet gine neteikia tokios konsultacijos , tai dar tik bandysiu gauti siuntimą pas chirurgą, truputėlį skaičiau, kad yra diastaze ir bambos išvaržą, tai operacija nemokamą.. bus idomu sužinoti viską, palauksiu kol truputį poliklinikoje apriims ligos..ir reikės eiti, pas mane beveik 3 pirštai lenda, ir virš bambos ir po bambą, ir šiaip buna nemalonus jausmai keliant vaikus, pas mane vaikai sveria Adam virš 11kg, Olivia virš 10kg. Tai irgi bus reikalų , vyras sako aš pabusiu padėsiu, eik tik tvarkytis 😀 bet nežinau baisu kad bus labai sunku jam..
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai