visdarlaukianti parašė:
O Jums ta viena lp buvo ir daugiau nebedarė?![]()
Viena... daugiau pati mečiau tą reikalą. Pasitikrint buvau prieš metus, nes sportuot norėjau. Tao nebuvo lyg cistų.
visdarlaukianti parašė:
O Jums ta viena lp buvo ir daugiau nebedarė?![]()
Viena... daugiau pati mečiau tą reikalą. Pasitikrint buvau prieš metus, nes sportuot norėjau. Tao nebuvo lyg cistų.
Missandei parašė:
O aš pradėjau sportuot turėdam dvi cistas viena ~2cm, kita beveik 3, po pusės metų tikrinausi ginė nerado nei vienos, kvietė net skyriaus vedėją kad patikrintų ir jis ar tikrai nėra
sportą mečiau jau keli mėnesiai, eisiu kovo 14 tikrintis kaip ten reikaliukai pas mane
visdarlaukianti parašė:
O aš pradėjau sportuot turėdam dvi cistas viena ~2cm, kita beveik 3, po pusės metų tikrinausi ginė nerado nei vienos, kvietė net skyriaus vedėją kad patikrintų ir j…
Oho... vat kaip būna... bet tiesa... sportuoti reikia...
Sveikos. Pries laparoskopija daktare liepe pasidaryt bendra kraujo tyrima. Kur skambinaus sake susizinot kas i ta bendra tyrima ieina. Gal kuri daretes kraujo tyrimus pries lp ir zinot kokius tyrimus reikia pasidaryt? Neisnori daktares telefonu trugdyt. Ji man tik telefonu pasake pasidaryt bendra kraujo tyrima ko truks padarys pries laparoskopija ligonineje
kotusiukas parašė:
Sveikos. Pries laparoskopija daktare liepe pasidaryt bendra kraujo tyrima. Kur skambinaus sake susizinot kas i ta bendra tyrima ieina. Gal kuri daretes kraujo tyrim…
Poliklinikoj atlieka ir zino ka atlikt. Ty seimos gydytoja 😊
kotusiukas parašė:
Sveikos. Pries laparoskopija daktare liepe pasidaryt bendra kraujo tyrima. Kur skambinaus sake susizinot kas i ta bendra tyrima ieina. Gal kuri daretes kraujo tyrim…
Labas visoms
esu po dvieju iui ir 1 ivf. Visos proceduros nesekmingos, niekada nebuvo jokio kibimo. Kaip ir planuojame antra ivf+icsi. Sergu endometrioze jau 11 metu. Pries 10 metu operuota didele endo cista. Po ivf lb suaktyvejo endo- atsirado endometrioma vienoje kiausideje, kuri skauda net ne mmm metu. Ka vartojate endo simptomams lengvinti? Be KT
skaiciau, kad NAC gerai, bet LT tokio papildo nera... dar serrapeptaze... si bandziau, bet tik men laiko, tai nepajutau pagerejimo...mmm metu skausmai nezmoniski
Rasuolee parašė:
Labas visomsesu po dvieju iui ir 1 ivf. Visos proceduros nesekmingos, niekada nebuvo jokio kibimo. Kaip ir planuojame antra ivf+icsi. Sergu endometrioze jau 11 …
O kodel nesidaret lp pries ivf?
merginukeee parašė:
Neturejau cistu, kiausintakiu pratekamumas geras,tad pagrindo lap nera. Beto, gydytojai nepatare daryti lap
dabar, gal jau ir butu pagrindas, nes uzeina dideli skausmai, bet kadangi planuojame kartoti ivf ir si karta reikes icsi, nepatariama lap vien del to, kad sumazetu kiausidziu rezervas. Siuo kl konsultavausi pas du gydytojus... abieju ats toks pat.
merginukeee parašė:
Tai kad pries ivf nera tikslo darytis. Jei kiausintakiai pratekami nerekomenduoja lp, nes kiekviena operacija mazina rezerva.
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai